Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha kiderülne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha kiderülne, hogy előttetek a pasitok prostikhoz járogatott, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 LeftBehind ***** válasza:
Ahhoz minimum egy alapos agymosás kéne...
2012. nov. 4. 00:16
 42/69 anonim ***** válasza:

Erre is van megoldás.

Vannak olyan emberek, akik segítenek.

Például a pszichológusok.

Bár szerintem ezen talán még a jóga is segíthetne, annyian dicsérik, de erről nem merek teljesen nyilatkozni, mert én sosem csináltam.

2012. nov. 4. 00:17
 43/69 anonim ***** válasza:
Hölgyeim, ha nem nagy kérés, reagálnátok az értéket taglaló hozzászólásomra? Kíváncsi vagyok.
2012. nov. 4. 00:20
 44/69 anonim ***** válasza:

Nincs különösebb hozzáfűznivalóm, egyetértek vele java részt, de én nagyobb hangsúlyt tennék a határozottságra.

Ha gyenge vagy, de elhiszed magadról, hogy erős vagy, akkor erős is leszel.

Az anyagi helyzet pedig mumusként van emlegetve, pedig igazad van, fontos. Én sem lennék hajlandó eltartani senkit, de soha nem is várom, hogy eltartsanak engem.

Szóval ilyen szinten szerintem mindenkinek számít.

A testalkat pedig szubjektív. Én mindig a macikat szerettem :)

2012. nov. 4. 00:23
 45/69 anonim ***** válasza:

A pszichológusokról egy példa:

beszélek neki arról, hogy hiányzik a szex. Erre ő: "Egy ilyen fiatalembernek ez semmilyen gondot nem jelenthet, elég elmenni egy diszkóba."

Hát basszus, azért mentem főleg hozzá, mert nem tudok a lányoknál semmit elérni, erre jön egy ilyen szöveggel nekem!

Eszem megállt, de komolyan! Utána meg is ijedt, mert elég csúnyán néztem rá, biztos a tanulmányai során nem ilyen viselkedést írtak le várható reakcióként! :D

2012. nov. 4. 00:27
 46/69 anonim ***** válasza:

Azért, mert ez bók lett volna, ergo jól nézel ki :)

Hát ki az a hülye, aki ezért csúnyán néz? :DD

Már bocs :D

2012. nov. 4. 00:28
 47/69 anonim ***** válasza:

Amikor beírt ide egy gazdagabb fickó (aki régen szegény volt, önerőből lett az, aki), akkor írta, hogy van pénze, mégsem kell költenie a nőkre, így is sorra lefekszenek vele.

Ha valaki ékszert, ruhát, stb... vesz a nőnek, az pont, hogy elveszti a tekintélyét, mivel úgymond megvásárolja a nőt.

A határozottság viszont érdekes dolog. Lehet, hogy az illető az akar lenni, csak éppen a tisztelt hölgyek mindig összezúzzák. Gyakran még egy teljesen normális fickó is olyan reakciókat kap, hogy az valami förtelem!

2012. nov. 4. 00:31
 48/69 anonim ***** válasza:

Mert igénytelen, erre nincs jobb válasz.

Nem olyan nőhöz megy oda, aki megérdemelné, mert értelmes. Hanem olyanhoz, aki úgy néz ki, mint egy ribanc, akinek az a célja, hogy felhívja magára a figyelmet. Ezeket könnyen kaphatónak nézik, pedig nem azok, egyszerűen csak marha nagy önbizalomhiányuk van és ezt akarják kompenzálni, de hülye lenne a férfi nem kihasználni, csak néha nem ártana gondolkodni és szépséget keresni, nem látszatot :)

2012. nov. 4. 00:34
 49/69 LeftBehind ***** válasza:
Őszintén én se néztem volna túl szépen egy ilyen komment után. Amúgy meg előbb megyek a saját temetésmere,mint diszkóba.5perc után olyan migrén kap el attól a "zenétől",hogy után egy napig tart míg kiheverem. Asszem nincs más választásom,minthogy megpróbálok tovább élni és reménykedek,hogy egyszer találkozok egy csajjal akinek bejövök...aztán betöltöm a 25-öt és énis elmegyek prostizni.
2012. nov. 4. 00:37
 50/69 anonim ***** válasza:
Mi ez a 25? Valami vízválasztó nálatok?
2012. nov. 4. 00:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!