Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki lenne? Nemtudok dönteni

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne? Nemtudok dönteni

Figyelt kérdés
a strandon szemeztem egy fiuval hetekkel ezelött és tegnap is ott volt a strandon és odajött a növére hogy tetszek a fiunak,és megkrédezte a csaj hogy van e barátom én megt azt mondtam hogy igen közbe meg nincs és azt mondta hogy legalább nézzem meg iwiwen megnéztem és tudom már hogy kiről volt szó és nekem is tetszik csak én 15 ő meg 19 gondolom ö nem venne fel msnre mert azt mondtam hogy van pasim gáz lenne ha én felvenném??
2009. aug. 9. 22:59
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem először is fel kellene nőnöd, utána már nem fogod ilyen hülyeségeken törni a fejed!!!
2009. aug. 10. 13:28
 12/12 A kérdező kommentje:
ez cumi,mert nem akarok felnőni...:)
2009. aug. 10. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!