Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak számomra ilyen hihetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra ilyen hihetetlen és elképesztő dolog látni azt, hogy minden pasinak van nője csak épp nekem nem jön össze, mégis hogy csinálják, hogy lehet egyáltalán barátnőt szerezn?

Figyelt kérdés
Én randizgatok meg mindig ismerkedem neten is, de valahogy sosem kellettem úgy egy lánynak sem, nem láttam a szikrát a randikon sem, csak az udvariasságból áradó álkedvességet, míg más hapsiknál a randin van, hogy a lány csókol először. Én tényleg nem értem mitől lehet egy csúnya fiú is vonzó a tini lányok szemében, mert én nem vagyok az fix. :S

2012. okt. 20. 23:30
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

29: A mai világban elég gyakori ez. Talán nem szerette őket, de talán a csajok sem szerették. Na meg, őket se kell sajnálni, egy talpraesett csaj másnap leakaszt a szögről (ha akar!!!) egy másik helyes fiút.

Ha nincs kötődés, bárki pótolható. Lehet már a nevére sem emlékeznek, kár ezért kekeckedni vele.

2012. okt. 21. 01:04
 32/46 anonim ***** válasza:

31: attól, hogy valamit sokan csinálnak, még nem válik normalitássá. A fogszuvasodás is népbetegség, mert majdnem mindenkinek volt/van, de ettől még nem tekintjük egészségesnek a szuvas fogat.

Neadjisten a 30-35 barátnő és a többi néhány tucat nembarátnő között volt egészséges is (szerintem úgy kb. legalább 2/3-uk az lehetett), és nem léptek túl ezen a bánásmódon... akkor mit mondanál? Ugyanilyen elnéző volnál?

Van itt egy fiú is - a Kérdező -, aki szintén egészségesnek tűnik, és ő is szenved attól (pont ezért tette fel a kérdést!), amit Te és a szívtiprónk normalitásnak sugall, ennek a normának az uralkodásától szenved.

Jól teszi! Mert nem ez a normalitás.

2012. okt. 21. 01:09
 33/46 anonim ***** válasza:

"Neadjisten a 30-35 barátnő és a többi néhány tucat nembarátnő között volt egészséges is (szerintem úgy kb. legalább 2/3-uk az lehetett), és nem léptek túl ezen a bánásmódon... akkor mit mondanál? Ugyanilyen elnéző volnál?"

Én feltételeztem a legpozitívabbat- hogy a csajoknak se kellett többre. Azért írtam ezt, mert egy "egészséges" csaj leveszi, ki mire "használható" (nincs jobb szó ide).

És vagy nem kezd vele, vagy arra használja, amire való.

Arra válaszolok, hogy mi lenne, ha velem történne, miközben mást akarnék, ok? :)

Azt mondanám: én voltam a hülye.

És örülnék, hogy megszabadultam tőle, egyúttal megőrizném kellemes, üdítő szexuális élményként. Aztán azután visszatérnék az első ponthoz.

Vagy nem kezdenék hozzá hasonlóakkal, vagy arra használnám őket, amire alkalmasak.

Ha mégis tévednék: újra én voltam a hülye.. és elölről az egész. :)

2012. okt. 21. 01:12
 34/46 anonim ***** válasza:
Bocs, ezt látom nem tőlem kérdezted, de mindegy.
2012. okt. 21. 01:13
 35/46 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem szánta. A te túlságosan egyetértő válaszodat valaki jelentette azóta.

De még láttam: túloztál és kicsit sértő is voltál. Amúgy köszi az egyetértést, de én azért sokkal finomabban fogalmaztam. Nem neveztem hímr.bancnak a srácot akinek 30 barátnője volt.

2012. okt. 21. 01:15
 36/46 anonim ***** válasza:
Idézőjelbe tettem a "hímr.bancot" és csak azért fogalmaztam így, mert nyilvánvalóan csak a szexre megy.
2012. okt. 21. 01:16
 37/46 anonim ***** válasza:
Mondjuk elég érdekes, hogy a csajokat akárhogy r.bizik le, azt szinte soha nem jelenti senki. De mindegy, ez a kérdés nem is erről szól.
2012. okt. 21. 01:17
 38/46 anonim ***** válasza:

32: Ez kissé bonyolultabb ügy. Senkinek sem szabhatjuk meg, hogy mi ezzel kapcsolatban az "egészséges". Ha a felek csak szexet akarnak, akkor egészségükre.

Egyedül azt nem tartom korrektnek, amikor megvezetik, átverik egymást, elhitetik a másikkal, hogy többre is számíthat.

2012. okt. 21. 01:20
 39/46 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi bonyolult. Az a csaj, akinek többre kellett volna és akit meg tudott vezetni, nyilvánvalóan hülye, ennyi. És ezzel nem sértegetni akarok senkit, de meg kell tanulni vigyázni magunkra, mert mások nem fognak helyettünk. Ilyen srácok meg mindig lesznek.
2012. okt. 21. 01:30
 40/46 anonim ***** válasza:
Nos egy 3-4 hetes dolgot,ha ki van mondva,járunk,én beleszámlom ill. beleszámoltam. Ne állítsd,hogy nem kötekszel,akkor nem számolgatnál.Igazán antipatikus,ahogyan viselkedsz.Nem kell neked semmit sem bizonygatnom,de tessék. 14 évesen kezdtem el barátnőzni,pontosan márciusban töltöttem a 14-et,kb májusban volt az első barátnőm,most 20 éves leszek,ha kiszámolod ez saccra 70 hónap,ezalatt folyamatosan voltak barátnőim,sőt egy lánnyal kb 2 évig jártam.Volt idő,mikor több barátnőm is volt egyszerre.Kevés lánnyal feküdtem le,ez nekem kardinális kérdés,nem fekszem le bárkivel.Pettingeltem viszont több lánnyal is,hurrá,akkor erről is végezhetünk számításokat.Emellett volt egy kb 7 hónapos kapcsolatom is,bár azt a lányt megcsaltam valakivel,akivel utána jártam 4,5 hónapot. Nem hazudok,de majd akkor küldök képet arról,ahogy dugok a bnőimmel...Ugyan,most komolyan jól esik kötekedni velem? Ez egy névtelen portál elviekben,semmi dicsőségem nem származik ebből,de neked sem,ha bizonyítod,hogy hazudok.
2012. okt. 21. 01:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!