Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak számomra ilyen hihetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra ilyen hihetetlen és elképesztő dolog látni azt, hogy minden pasinak van nője csak épp nekem nem jön össze, mégis hogy csinálják, hogy lehet egyáltalán barátnőt szerezn?

Figyelt kérdés
Én randizgatok meg mindig ismerkedem neten is, de valahogy sosem kellettem úgy egy lánynak sem, nem láttam a szikrát a randikon sem, csak az udvariasságból áradó álkedvességet, míg más hapsiknál a randin van, hogy a lány csókol először. Én tényleg nem értem mitől lehet egy csúnya fiú is vonzó a tini lányok szemében, mert én nem vagyok az fix. :S

2012. okt. 20. 23:30
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
most ne is haragudj,de te rohadtul ne okoskodj már bele abba,amit én mondok.ha azt mondom,annyi nőm volt,akkor annyi..miért számolnék egy randit a barátnőmnek basszus?köss bele a szomszédba vagy valaki másba,mert én neten keresztül nem tudlak állon verni..adtam egy normális választ,nem neked,a kérdezőnek,erre belémkötsz.nem hiszem,hogy ismersz,vagy valamiképpen számontartod a kapcsolataim,akkor pls ne szólj bele.thx
2012. okt. 21. 00:21
 22/46 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer már összejött de akkor nagyon. Utánna nem volt jobb sőt még sokkal rosszabb mint elötte
2012. okt. 21. 00:26
 23/46 anonim ***** válasza:

Hát mivel nagymamakorú vagyok, kikérem magamnak ezt a hangot, különösen az állonverést.

Beléd meg nem kötöttem, ellenkezőleg: megállapítottam, hogy határozottam MÁST nevezel barátnőnek, mint a Kérdező. Ha ő azt is megszámolná, amit Te, akkor nem állítaná azt, hogy sosem jött neki össze semmi. Nagyjából azonos lehet az előtörténetetek párkapcsolatilag, csak másképp ÉRTÉKELITEK, másképp NEVEZITEK azt.

Ez az itt leírtakból számomra egyértelmű. Reméltem, hogy részletesebben leírod, definiálod, mi neked a barátnő, és akkor neki is olyan világos lesz, mint nekem. Teli van a való élet is (hát még a net) szájhősökkel, hazug önfényezőkkel, akik a bolhájukat elefántként adják el.

2012. okt. 21. 00:30
 24/46 anonim ***** válasza:
Nincs olyan kisugárzásod amire a lányok bekattannak , én is így vagyok állítólag ,és ezt kiszagolják a csajok hogy más hullámhoszon vagy és akkor hiába erőlködsz szöveggel mert nem izgatod a csajt.Én 27 vagyok de nem tudok olyan szinten beszélni egy csajal hogy elérjek valamit ,megjátszhatnám magamat és talán be is jönne egy alkalom erejéig de másnap kiderülne a trükk.
2012. okt. 21. 00:37
 25/46 anonim ***** válasza:

Nos..kicsit finomabbra véve a hangnemet,azt kell mondjam,nem volt különösebben szimpatikus az,hogy látatlanban megítélsz,még akkor sem,ha tele van a net szájhősökkel.Nevezzük akkor csajozásnak azt,amit én csinálok,de ezt már korábban is leírtam.Azt viszont el tudom dönteni,hogy mi a randi és mi az,amikor már egy párt alkotsz valakivel,legyen az bármennyire is rövid idő.Természetes,hogy egy egy hetes szösszenetet nem nevezek kapcsolatnak,viszont pár hetes járás után,ha szakítok valakivel,azt kell mondjam,igen Ő az én barátnőm volt.Más esetben hazudnék,ha mondjuk egy barátom rákérdezne..

Nekem éppen ezen csajozási szokásom miatt,nincs is olyan jó hírem az évfolyamon,viszont nem szájhősködöm.

A problémakör viszont ugyanaz maradt,eljön a randi,pl netes ismerkedés után és idézőjelben fel kell szedni a csajt.Ha akarok írok ennél nagyobb számot is,ami megfelel az általam említett szituáció kereteinek,viszont feleslegesnek érzem.

2012. okt. 21. 00:39
 26/46 anonim ***** válasza:

"Azt viszont el tudom dönteni,hogy mi a randi és mi az,amikor már egy párt alkotsz valakivel"

Én viszont - és a többiek, akik csak annyit olvasnak itt, amit leírtál - nem tudom eldönteni, hogy Nálad hol a határ ebben, amíg nem mondod el. Ezért kértelek, hogy öntsd szavakba. Ezt eddig 3x tettem, most kérlek negyedszer. Ez volna a segítség a Kérdezőnek. Mert akkor kiderülne, hogy neki is volt nője, és ne parázzon már annyira.:)

Ezt akarom kihozni az egészből.

2012. okt. 21. 00:42
 27/46 anonim ***** válasza:
Szóval elmész egy randira, és hetekig találkozhattok, és kézenfogva sétáltok mondjuk heti 3x1 órát, végül megkéred, hogy ne csináljátok ezt tovább? Ettől nevezed barátnőnek? Vagy még van más kritériuma is?
2012. okt. 21. 00:45
 28/46 anonim ***** válasza:
Nem gondolom,hogy ezzel nem válaszoltam meg,de akkor legyen ha ennyire fontos.Azt nevezem barátnőnek,amikor,kijelentjük,járunk.ennél nincs több kritériumom,ez minden.de ehhez nagyjából az tartozik hozzá,hogy találkozgatunk,megbeszéljük egymás dolgait,eljön velem vagy akár a barátaimmal ide vagy oda,csókolózunk na meg persze fogjuk egymás kezét.az ha valakivel találkozgatunk,csókolózunk vagy akár le is fekhet vele az ember,az még nem barátnő,az a barátnő,ha ki van mondva,ők egy pár...ezért szerintem a kérdező is pont el tudja dönteni,volt-e csaja vagy sem
2012. okt. 21. 00:52
 29/46 anonim ***** válasza:

Értem. Köszi.

Annál inkább valószínűtlen a 30 fölötti szám. Azt mondod, 1-2 hetes kapcsolatokat nem tartasz barátnőnek, csak annál hosszabbat. Legyen 2 hónap. Ebből vegyunk évente 5-öt, mert ugye össze is kell jönni valakivel, és ha faltól-falig csinálod a barátnőzést, tehát a szakítás utáni nap máris elkezdesz másikat keresni, akkor sem jöhet ennyire hamar össze.

Akkor évente 5, plusz a kisebb "járások", csak nem 11-12 éves korod óta van folyamatosan a fent definiált fajtájú barátnőd?..:)

És mondd, egyiket sem gyászoltad meg? Csak mert ha én elveszítek valakit, akit szeretek, vagy nem tudok összejönni valakivel, akivel szeretnék, akkor azt évekig nem tudom feldolgozni. Neked megy egyik napról a másikra?

(Közben meg akivel nem NEVEZITEK együtt járásnak ugyanezt a tartalmú kapcsolatot, azt nem is tekinted annak?)

Ez a furcsaság, hallod. Ezért rossz a híred. Nem vall érző emberre, amit csinálsz.

2012. okt. 21. 01:00
 30/46 anonim ***** válasza:

Jól belemerültetek. Lehetett neki annyi, ha jól néz ki.

Viszont a kisugárzás dologban is van valami. Még a legelőnyösebb külsőt is elronthatja az, ha valakiről sugárzik, hogy "nincs csajom, ments meg!"

Kb. olyan riasztó, mint a kapcsolatfüggő nők, akik ki akarják erőszakolni a pasi telefonszámát, aztán másnaptól legszívesebben bezárnák a szobájukba, egész nap hívogatják, stb. Egy ilyen határozatlan, önállótlan nő elől néha valósággal menekülnek a férfiak. Túl problémás. Mi nők is így vagyunk vele.

Mellesleg meg, a csajok ízlése külsőt illetően annyiféle, hogy ha csak nem ijesztően ronda valaki, találhat párt.

Csak itt gyakorin "vérre menő" viták dúltak, hogy most akkor mackós pasi, vagy vékony, vagy kigyúrt, szőrös vagy szőrtelen, stb.

Tehát nagyon is számít a külső, de mivel mindenkinek más a "jó", csak meg kell találni a megfelelő embert.

2012. okt. 21. 01:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!