Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek megpróbáljam így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megpróbáljam így egy lánynál, vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban, és az a helyzet, hogy minden héten van egy közös programunk. Pár hete gondoltam elhívom valahova, de lemondta, végül pedig nagy nehezen bevallotta, hogy van barátja. De ennek ellenére sokszor ír kétértelmű dolgokat. Múltkor azt írta a program után, hogy jó volt velem, és azt is írta már, hogy várja a másnapi találkánkat, és ha távolról lát a suliban, gyakran néz is. Csak azt nem tudom, hogy megpróbáljam-e annak ellenére, hogy van barátja, vagy hagyjam. Szerintetek? F/16
2012. okt. 19. 17:54
 1/8 anonim válasza:
48%

Az én véleményem erről az, hogy próbáld meg. Hiszen mi történhet? Maximum elmondja , hogy igen van barátom és én csak ismerkedni akarok.:)

16-F

2012. okt. 19. 17:56
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

két eset van:

vagy tetszel neki és símán lenyúlod a pasikája kezéről, de ez nem valószínű. szerintem csak játszik veled, élvezi, hogy másnak is tetszik. barátnak, pincsinek, csicskának, lábtörlőnek tart, de ezzel más lányok szemében is csorbul a tekintélyed.

2012. okt. 19. 17:59
 3/8 anonim válasza:
ugyanígy gondolom, mint az utolsó hozzászóló!
2012. okt. 21. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Dehogy csorbul, ez baromság!

Szerintem ne add fel! Én így korodbeliként, lányszemmel úgy érzem, tetszel neki, tartani akarja veled a kapcsolatot, de nem tudja, mit tegyen, bizonytalan. Nem tudja hogy kezelni a helyzetet. Próbáld elképzelni a helyzetét....... Jársz valakivel, akivel szeretitek egymást ( vagy ki tudja mi van épp köztük ) Van valaki, aki szimpatikus neked, és úgy tûnik, te is neki, de félsz, hogy félreérted ôt, és ha szakítasz a szerelmeddel, két szék között taláod magad. Elôször meg kell gyôzôdnöd arról, hogy érdemes-e eldobni a biztos pontot: szakítani a szerelmeddel, valaki másért, akit még alig ismersz, és az sem biztos, hogy akar is tôled valamit, és nem csak hülyít.

Ez így csúnyán hangzik, de teljesen logikus. Ismerkedjetek meg jobban, mint barátok. Oké, tudni fogjátok, hogy ez nem nagyon barátság, de ameddig errôl van szó, és semmi komolyabb nem történik, addig nem tettetek semmi rosszat a csaj barátja ellen. A csajnak is lesz ideje dönteni, miközben te 'elcsábítod'. Attól függ, mennyire fotnos neked a lány. Ha van türelmed, akkor várd meg, amíg szakít a barátjával. Mindenképpen van esélyed, azok alapján, amiket írtál!

Én sok sikert kívánok!:) ( Mellesleg voltam hasonló helyzetben, szóval tapasztalatból beszélek, nemcsak a vak világba! )

L/ majdnem 16

2012. okt. 21. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, jobban nézel-e ki, mint a barátja. Ha igen, van esélyed. Ha nem, akkor csak szívat.
2012. okt. 21. 18:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Elôzô vagyok még mindig.

Semmi esetben nem fog csorbulni a tekintékyed... Nem is értem, hogy juthat ilyen az eszébe valakinek. :) Ha látja ( látják - ha már többesszámban beszélünk - a lányok ), hogy tudsz küzdeni azért, amit el akarsz érni, épphogy nôni fogsz a szemükben, és 'lovagként' fognak tekinteni rád. Melyik lány ne vágyna arra, hogy egy srác küzdjön érte?!:) Ez a gondolatmenet tök inlogikus volt.

Nos. Melleseg azok a kijelentések, amiket tett, nem voltak véletlenek. Tudja jól, hogy hogyan tarthat meg. Azért tarsd meg te is a büszkeséged! Ne legyél nyomulós, hogy a lány is belássa: azért, hogy több legyen köztetek - kvázi vágyjon már arra, hogy legyen valami - azért neki is tennie kell... Érted?:) Na majd mesélj, ha gondolod, hogy hogy alakult a sztori!:)

2012. okt. 21. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs veszíteni valód... :) Amúgy egy városnevet kérhetek? Csak azért mert van egy ismerősöm, aki hasonló helyzetben van. Nagyon megköszönném, ha leírnád.
2012. okt. 21. 18:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Budapestiek vagyunk mindketten... és köszönöm a válaszokat, főleg 18:01/18:08-nak:) tényleg nagyon jókat írtál, így már tudom, hogy mit csináljak:) és ha történik valami fejlemény, mindenképpen leírom:)
2012. okt. 21. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!