Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők! Ha egy rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ha egy rossz kapcsolat után valaki randira hív és azt mondjátok neki hogy lelkileg még nem vagytok készen, egy másikra, akkor mennyi időre van szükségeket amíg újra randizni tudtok?

Figyelt kérdés

2012. okt. 19. 08:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem általában 7nap 3óra és 46perc szükséges ahhoz, hogy készen álljak egy újabb randira egy rossz kapcsolat után!

Most mégis mit vársz, mit írjunk erre???

2012. okt. 19. 08:08
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Egyrészt ezt így nem lehet megmondani. Az "okosok" azt mondják, hogy fele annyi idő kell kiheverni egy kapcsolatot, mint amennyi ideig a kapcsolat tartott. Ez nálam mondjuk nagyjából bejött eddig. Utolsó kapcsolatom több, mint 3 évig tartott, együtt is laktunk, a végére már szörnyű volt. Lassan két év telt el, most kezdtem el randizni egy sráccal.

Másrészt, azért vedd figyelembe azt is, hogy ez sokszor a lekoptatós szöveg....

24N

2012. okt. 19. 08:10
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

Nem akarok szemét lenni, de az utolsó amit utoljára írt, azzal nagyon egyet kell értenem.

Ha valaki nekem bejött, azzal randiztam.

Akinek én ilyet mondtam, attól amúgy sem akartam semmit...

(A feleannyi idős dolgot amúgy én is hallottam, a tapasztalataim viszont mások e téren.)

2012. okt. 19. 08:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet hogy semennyire, mert elegem volt az exből. De ha nagyon nem jön be az új, aki randira hív, akkor ezt így konkrétan megmondom, ha meg nem, akkor pillanatnyi megmenekülésért jó kifogás az exre hivatkozni. :-)

Ha pedig annyira bejönne az új, akkor eszem ágában sem lenne gyógyulni, hisz első pillantásra elmúlt a múlt, ahogy beleszerettem! ;-)

2012. okt. 19. 08:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Jaja, pasiként is azt mondom hogy ez a legsablonabb lerázószöveg. Általában aki ezt mondja hogy "nem vagyok készen" azt másnap már egy másik pasi karjaiban látod. Ha valakivel össze akar jönni, akkor össze fog, plusz egy régi kapcsolatból is segít kigyógyulni egy új.
2012. okt. 19. 09:24
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Nos, nekem volt egy 20 hónapig tartó kapcsolatom, aminek 2010 nyarán lett vége. Utána hónapokig csak "lebegtem a semmiben", vagyis semmi komolyat nem tudtam bevállalni. Nagyjából fél év telt el, mire újra mertem nyitni. Az alatt a fél év alatt minden jelentkezőnek ugyanazt válaszoltam: nekem ez még nem megy. De elismerem, hogy az én esetem az elenyésző, mert tényleg inkább csak lekoptatós szöveg... Ha valaki tényleg annyira tetszene, senkinek nem jutna eszébe azt mondani, hogy még nem készült fel rá.

És valószínűsítem, hogy én sem találtam azalatt a fél év alatt olyat, aki ennyire felkeltette volna az érdeklődésemet. Aki viszont utána jött, abban tudtam bízni...

Nem tartott túl sokáig a románc, de én nagyon benne voltam érzelmileg, és utána újabb hónapok teltek el (majdnem 1 év), hogy a mostani páromnak igent tudtam mondani.

Szóval ere nem lehet "szabályt" mondani. Kinek így, kinek úgy.

De az biztos, hogy ha olyan emberrel találkozol, akkor nem számít sem tér, sem idő.

26/L

2012. okt. 19. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igenis létezik ilyen. Attól még lehet, hogy nagyon bejön/szimpi a másik, de az előző kapcsolaton nem tudta magát túltenni. Ehhez mindenkinek más mennyiségű időre van szüksége. Én a 7 éves kapcsolatomból kb 7 év alatt jöttem ki lelkileg, ami nagyon sok idő. Ennél remélhetőleg neki nem fog ennyi idő kelleni. Hagyd békén, s várj. Ha fontos vagy neki, keresni fog.
2012. okt. 23. 11:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Megpróbálok türelemmel lenni

2012. okt. 23. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!