Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testileg is felőrölhet egy rossz kapcsolat? Lelkileg már úgyis immunis lettem mindenre.
Egyet értek azzal, amit a második válaszoló írt a testi tünetekről. Ne hidd azt, hogy a lelkileg "immunis vagy" bármire is. (Ezért van a sírósságod is.) A lélek maga nem betegszik meg, de a testet megbetegítheti. Ilyenkor a betegség egy hírvivő. Kegyetlen, ám hatásos. Biztosan célba ér, bármi áron. Azt az üzenetet hozza legtöbbször, hogy az életeddel valami nagyon nincs rendben, változtatni kell.
Itt, ezeken az oldalakon legtöbbször azt tanácsolják egymásnak az emberek (ha előítéletes vagyok: a Nők), hogy váltsanak párt (pasit), hagyják el, akit addig szerettek, vagy szeretni véltek. Én ezzel nem értek egyet. Saját tapasztalatom is az, hogy a baj belül van. Magunkkal élünk együtt a leginkább és a legmélyebb kapcsolatban. Mi vagyunk saját bajaink oka. Ez persze sokkal kevésbé kényelmes álláspont, mintha valakire kivetítjük ezt, és azt mondjuk: Mindenről Ő tehet!
Cserébe ez a valóság. Olvastam egy könyvet, már a címe is érdekes: "Szeresd Önmagad és mindegy, kivel élsz!" Kb. erről is szól. A döntés a Tied. Az biztosan nem jó, ha nem tudsz a pároddal beszélni erről. De több megoldása is van a problémának. Az egyik, hogy lecseréled, és keresel egy másikat, akivel tudsz beszélgetni. A másik, hogy bár most még nem tudsz vele beszélni, de elhatározod, hogy megtanulsz! És aztán meg is teszed. A második módszer nehezebb. De az eredménye is jobb, tartósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!