Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz szex, baráti viszony - működőképes kapcsolat?
Ha te tapasztalt vagy, ő meg nem, akkor miért is nem tanitod meg őt arra, mi lenne neked jó???
Senki nem születik zseninek, szexben sem.
Az egy dolog, hogy neki új a helyzet, neked meg nem. Attól még tanithatod szépen, lassan, finoman.
Én a magam fejével őt választanám, ha tényleg jó fej, kellemes a társasága. A szex tanulható, ahogy a társas együttlét egyéb dolgai is, ráadásul tudod, hogy nem reménytelen, csak tapasztalatlan.
Szóval szerintem hajrá...
Se szerelem,se szexuális vonzalom? Ennyivel beéred 21 évesen? Ezt hívod párkapcsolatnak? Ráadásul neki mit tudsz így nyújtani: egy elégedettlen nő,egy állóvíznek sem nevezhető kapcsolat és egy érzés,hogy szar az ágyban.Tényleg ennyire rettegsz az egyedülléttől,hogy szerinted az ennél a "kapcsolatnál" is rosszabb lehet? Ha már magaddal szemben nem vagy igényes,hogy valóban egy testi-lelki párkapcsolatod legyen,akkor legalább neki add meg az esélyt,hogy olyan lánnyal legyen,aki szereti és,akit kielégít,amit ő ad.
A párkapcsolat nem végig rózsaszín köd és cukormáz,de a barátságnál jóval több és az,hogy kedveled a szüleit és a környezetét még nem ok,hogy vele tervezd a jövőt.21 évesen nem lehetsz ennyire kishitű,hogy neked jobb már nem juthat!
,,nem hinném, hogy ezt a folyamatot fel tudnám/fel akarnám gyorsítani"
pont itt írtam, hogy NEM akarom megváltoztatni!!! ennyire nem lehet nehéz a felfogásod... nem akarom, hogy "felnőjön" hozzám, de nekem se megy már ez az "első szerelem"-dolog, nem hiszem, hogy ez bárkinek is a hibája lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!