Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről szól egy kapcsolat?
szeretném ha valaki leírná részletesen..
Úgy értem,hogy mikor együttvannak,nem beszélhetnek mindig egymás jó tulajdonságairól..
Teljessen összevagyok zavarodva..
lehet furcsának,hülyének tűnik a kérdés,de kíváncsivagyok mások ezt,hogy írnák le..
a válaszokat előreis köszönöm!!
megy a kéz!
1. Szex
2. Nekem piros kezet adjál
Nos egu kapcsolat alapja a jó szex, anélkül beszélgethetnek annyi, amennyit akarnak. Nekem volt egy nõm, akivel isteni volt a szex, de a kapcsolatunk 1.5 hónapot bírt, ugyanis a legnagyobb beszélgetésünk akkor volt, mikor beláttuk: nem tudunk beszélgetni, ergo nincs közös témánk.
Tehát a második nagy mosgató rugója egy kapcsolatnak a kommunikáció, ami elalvás elõtt a legmeghittebb.
Remèlem tudtam érdemben válaszolni...
31/F
Szerintem inkább a kommunikáció a fontosabb, aztán jön a szex, bár az sem kizárt, hogy szorosan egy vonalban vannak. Ugye ha egy hosszú, boldog kapcsolatra vágyik az ember, nem a dugással indít (általában), hanem beszélgetéssel.
Szerintem egy kapcsolat lényege az, hogy feltöltsétek egymást, hogy kiviruljatok, amikor meglátjátok egymást, és egyedül, hazafelé menet elégedettek legyetek, amikor visszagondoltok az együtt töltött időre. Ha egy kapcsolatban sok a veszekedés, ha nem érzel feltöltődést közben, az nem túl jó, egy idő után inkább kiszívjátok egymásból az energiát - negatív értelemben. :)
Nekem erről szól a kapcsolatom... A párom feltölt, ő a kis fényem, mellette elfelejtem a gondokat, és a világ legboldogabbjának érzem magam. A párod az a személy kell legyen, aki a legjobb énedet tudja kicsalni belőled. Én például egyedül nagy szürke felhő vagyok, de ha meglátom, rögtön nagyon szépnek és imádni valónak érzem magam. Ja, amúgy szerény vagyok - höhö.
Szerintem azt a nőt,akivel nem tudsz közös nevezőre jutni hagyd a fenébe, vágd ki! Egyszerüen unalmassá válik, ha nem tudsz vele haveri szinten jópofáskodni, illetve beszélgetni akármiről. Egy teljesen más érdeklődési körű, más elveket valló egyénnel nem túl nyerő együttlenni. Idegennek érezném, még ha a szex működik is, megvadulnék,hogy mennyire nem vagyunk egy hullámhosszon. HA meg csak szex kell, tudod, ott a jóöreg prostis tanács, azokat legalább váltogathatod ,mint a sáfrányos gatyát.
Ennek a párkapcsolat dolognak kb. úgy kéne lennie gondolom, mintha a legjobb barátoddal lennél együtt, és úgy társalogni, csak ugye ez nő, ezzel szexelsz meg össze is bújsz még plusszban. Ennyi végülis. De nyilván egy havernak ha rosszul néz rád, azt nyugodtan elküldheted a pi-csá-ba, a nőddel azért annyira nem biztos hogy célbaérsz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!