Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik lehetnek apróbb ajándékok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek apróbb ajándékok, kedvességek egy kapcsolat elején?

Figyelt kérdés
én túl direktnek találnék beállítani egy tábla csokival, mégha tudom is, hogy minden lány szereti a csokit, a virág is ez a kategória, ti mit szoktatok?
2012. okt. 11. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig minden lány örül egy szál rózsának vagy egy doboz csokinak.:) Én kapcsolat elején ezeket kaptam barátomtól, amik ilyen apróbb kedvességek. Persze ezen kívül elvitt moziba,vagy olykor kajálni, néha rendelt egy pizzát és filmnézés közben megettük közösen,stb.:)
2012. okt. 11. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:

A csokival mi a gond? Nem Merci-t kell vinni, vagy Raffaello-t. Elég egy tábla Milka is, és mondhatod, hogy útközben beugrottál a boltba, és ezt hoztad kettőtöknek. :D

A virág az túl nyálas, de ha romantikus a lány hidd el értékelné.

Olvas valamit? Jár könyvtárba? Van kedvenc írója-költője? Ha neked megvan valamelyik könyve add kölcsön neki.

2012. okt. 11. 14:04
 3/3 A kérdező kommentje:

a könyv project folyamatba, csak nehéz beszerezni, amit tudom, hogy tetszene neki

a filmnézés közbeni csokizás jó lenne, de a mozik most nem játszanak semmit, pár hétig meg még otthonra nem fog feljönni:(

2012. okt. 12. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!