Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tizenéves művészvénájú lánynak hol kéne ismerkednie? Az ilyen lányokat manapság már nem bírják a fiúk?
Manapság ezek a gyíkarcok inkább azt nézik mekkora a melled és formás-e a feneked, az, hogy valakinek esze is van, már csak luxus (tisztelet a kivételnek).
Én is elég zárkózott vagyok, de én nem vagyok az a művész fajta. Ha van egy jó regény, azt persze elolvasom. Szeretek írni, csakhát az a gond, hogy nem megy :(
Komolyzene? Esetleg electro-változat, chillstep, azok az igazi, nyugtató electronikus zenék a kedvenceim, mellette rock nekem is jöhet, bár az is csak a jobbféle, mindenevő nem vagyok.
Művészkedés? Az irodalom nem az én világom, inkább zeneszerzés (chillstep, breakbeat, complextro, edm, trance).
Én is értelmesebb vagyok, mint kortársaim (legalábbis annak tartanak páran), könnyen szótértek az idősebbekkel.
Természetesen nekem sincs/volt barátnőm, mert nem vagyok nekik való, nincs meg bennem az ami nekik kell.Alkoholizmus, cigizés, drogfüggőség... ez mind hiányzik belőlem, így már én csak egy biológiai hulladék vagyok!
Annyit tudok mondani, hogy mi galaxist tévesztettünk, de ha azt nem is, bolygót biztos :D!
15F
Köszi a bíztatást. Jó hallani, hogy nem velem van a baj, csak a környezetemben mást tapasztalok.
Nem értem a mai fiúkat mért zavarja, ha egy lány kicsit kreatívabb, talpraesettebb, van önálló véleménye, világnézete és használja az eszét. Mért jó nekik az, ha egy csajt rögtön megfektetnek aztán szakítanak. Nekik testi kapcsolaton kívül nem kell más? Hosszútávról meg még nem is hallottak.
Miért vagytok huszonévesek?:) A mai tizenévesekből kimaradtak az efféle ferde hajlamok??
Gondoltam, hogy rossz helyen keresgélek, csak azt nem tudom, hogy merre menjek ezután...
én igen is szeretem az ilyen lányokat, sőt a mostani barátnőm is ilyen. sőt még különcebb, de ebbe nem megyek bele. :D azt meg nem hiszem, hogy ne találnál magadnak senkit, akár a sulidban (valamilyen szakkörön akár) vagy a környéken (kiállításokon, koncerteken: ha oda beteszi a lábát egy korodbeli már nyert ügyed van). Mondjuk ilyen idős koromban is az ilyen lányok tetszettek lehet azért vagyok így megrökönyödve ezen. Akkor se kell kétségbe esned, főiskolás korodra az egekbe szökik a népszerűséged. (legalábbis gondolom, mert egyre kevesebb barátomtól hallom, hogy a csajod egy gyökér, mellesleg csak művész)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!