Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy tizenéves művészvénájú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tizenéves művészvénájú lánynak hol kéne ismerkednie? Az ilyen lányokat manapság már nem bírják a fiúk?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elég zárkózott voltam (vagyok).Barátom sem volt még. Szoktam emberek közé járni. Valahogy mégsem találom a helyem. A korombeliek általában kevésbé kedvelnek, nem igazán értenek. Sokaknak nem tetszik, hogy imádom a komolyzenét (emellett rockot is hallgatok), a szépirodalmat, a művészeteket, zenélek, írok. (Nem a külsőmmel 'művészkedek') És nagyon koraérett vagyok. Nem vagyok fapofa, csak komoly. Általában a nálam valamivel idősebbekkel értek csak szót. Mi baj van velem? Rossz helyen keresgélek? 16L

2012. okt. 9. 22:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Manapság egy ilyen lány egy kincs:)
2012. okt. 10. 23:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Vannak viszonylag rossz tapasztalataim egy zárkózott művészlánnyal, de nem hiszem, hogy csak ilyenek vannak akiben egy kicsit csalódnom kell. Itt volna az ideje, hogy megismerkedjek egy másik művésszel, különböznek-e és miben!? :) Valamivel (kicsit lehet többel) idősebb vagyok nálad és ami még biztos, messze lakunk.
2012. okt. 10. 23:59
 13/15 A kérdező kommentje:
Kincs? Így sem vélekedtek még rólam.... Ezt a fajta kincset nem sokan értékelik sajnos.
2012. okt. 11. 15:12
 14/15 anonim ***** válasza:

13#

Sajnos nem. Pedig az ilyen lányokat kéne megbecsülni, mint amilyen te is vagy. A mai tinilányok többsége partypitsa, ilyet minden sarkon találni...Arról nem is beszélve edzések után mi szokott lenni. Egyik csapattársam csaja nem rég rendezett jelenetet ott mindenki előtt, mert megcsalta őt a csaj, és mi az, hogy még a pasijának áll feljebb, meg hogy mer szakítani...szánalom:D Na mindegy is. Előbb-utóbb te is megtalálod a hozzád illő fiút, csak várd ki. Egyébként milyen hangszeren játszol?

http://www.youtube.com/watch?v=IWIiTTINhH8

Egyik kedvencem.

18/F és a tizen valahanyadik voltam:D

2012. okt. 11. 17:34
 15/15 A kérdező kommentje:

Az szép kis jelenet lehetett...

Érdekes, hogy itt azért van akit értékeli az ilyesmit, de szemtől szembe ritka, hogy ilyennel találkozzak.

Köszi a linket is, örülök, hogy vannak még korombeliek, akik hallgatnak klasszikusokat. Amúgy gitáron, meg zongorán játszom:)

2012. okt. 11. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!