Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem beleszerettem (egy suliba járunk) élőbe nem tudok vele nagyon beszélni mert mindig van valakivel igyhát gondoltam ráírok facen és valami ilyesmit írnák neki hogy "szia igazság szerint azért írtam rád mert már régóta nagyon tetszel nekem és nagyon boldog lennék ha megismerkedhetnénk ! Mit gondolsz ?" jó persze szebben meg összeszedetebben de valami ilyesmit ti erre hogy reagálnátok? (néha szemeztünk a folyosón ) 16/f

2012. okt. 12. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Miért akar minden pasi rögötn az első mondtaban rátérni a lényegre? Ez annyira kiábrándító!! Kezdj el vele simán beszélgetni , általános dolgokról , kérdezgesd ha te akarod irányítani a beszélgetést de ne zúdítsd rá rögtön mindent mert ilyenkor szokott jönni az a rész, hogy nem kapsz választ!
2012. okt. 12. 13:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó de akkor mivel kezdjem a beszélgetést? öteltem sincs :/
2012. okt. 12. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, akkor mégis mit akarsz, miről beszélgessetek? Ismerkedjetek, nem kell előre bejelenteni és megbeszélni, hogy na most ismerkedni fogunk. Legyél kreatív, ha azt írná, hogy "oké, ismerkedjünk" mi lenne az első kérdésed?
2012. okt. 12. 14:05
 4/6 A kérdező kommentje:
igaz...
2012. okt. 12. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Talán az keltene benne vonzalmat, ha félre mernéd hívni amikor másokkal beszélget.

Pláne, ha szemez is veled...

Gondolom egy ideje erre vár.

Csak élvezd a pillanatot, hogy tudod, semmit sem veszíthetsz, és tudod, hogy nem az a lényeg mit mondasz, hanem hogy úgy mondd, hogy nem érdekel, ki hogy fog arra reagálni, hisz ha belegondolsz, nem azért születtél meg, hogy mások pozitív vagy negatív reagálásai alapján értékeld önmagad. Tudom jó srác vagy legbelül, de itt nem ez a lényeg, hanem hogy "az vagy akinek mutatod magad, ezért vigyázz kinek látszol"

Kurt Vonnegut

2012. okt. 12. 14:36
 6/6 anonim válasza:
Szia! Hát... ha én kapnék egy ilyen levelet félóráig csak mosolyognék az biztos! Szerintem aranyos, nekem tetszik. Írj rá nyugodtan de figyelj arra hogy ne legyél tolakodó.
2012. okt. 15. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!