Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mind egyformán csinosak a lányok az egyetemeken és főiskolákon? De ezzel arányosan miért olyan nagyon hipermagasak az igényeik is egy fiúval szemben?
Ilyesmi lányok vannak az egyetemeken 10 ből 8 alkalommal. Szerintem ezekre az átlagos lányokra hajt itt a legtöbb fiú (ronda fiú is), mert ez az átlag ott. Ritka a kövér lány. A fiúk többsége is átlagos, de a lányok viszont nem néznek jó szemmel az átlagos fiúkra. Még ugye a lányok kb 81%a szóba jöhet egy fiúnak párkapcsolat terén, addig a lányoknak ez az arány miért olyan 20-25%? Csak a helyest veszik észre. A többire rá sem néznek, akármit is csinál. OlyAN MŰMÁJER PÁWA FIÚK KELLENEK AZ ÖSSZES LÁNYNAK, mint amilyen a 2. képen van. Érthetetlen.
Szerintem nagyon ritka itt a csúnya lány. Majdnem mindet elfpgadnám. De ők egy ronda pasit sohanapján. Mindig mondjátok, hogy adjuk lejjebb az igényeket. De nem igazán lehet lejjebb adni mert 10 ből 8 lány elég csinos és ezek sajnos mind partytyúkok. Mit tegyek, hogy legyen barátnőm?
Szerintem rossz helyen keresgélsz, ha egyáltalán próbálkozol, és nemcsak magadban vonyítasz meg várod, hogy a sült galamb a zsádba repüljön. Próbáltál már ismerkedni velük? Nemcsak buliban, mert őszintén, a minden egyes diszkóban PartyPhoto előtt feszítő csajok az nyilván egy külön faj, van egy értékrendjük (nem azt mondom, hogy az összes lánynak, aki a képen van, hanem a partiarc csajok nagy részének).
A 2. képen levő srác... megmondom, rosszabbra számítottam. Ez még nem is annyira diszkópatkány stílusú :D. Bár nekem nem jön be.
Nem tudom, a te értékrended szerint én milyen kategória vagyok, de én spec. nem tartom magam szépnek (arc átlagos/alatti, és van súlyfeleslegem)... de én nem műmájer metroszexuális diszkós emberkét választottam... sőt még csak nem is gazdagot, és nem is divatlapból kilépett modellfiút. De olyat, aki értelmes és intelligens.
Aztán az is relatív, hogy milyen a ronda pasi. Nyilván egy rothadó fogú, csomókban hulló hajú, Freddy Krueger-bőrű embert én sem tudnék magam mellé elképzelni. De gondolom, ha már te is a csinos lányokról beszélsz, akkor te sem a csúnya csajokra hajtasz... akkor miért is várod el tőlük, hogy rád bukjanak, ha a saját bevallásod szerint nem vagy szép/jóképű?
Én azt mondom, hogy TEGYÉL érte, hogy legyen barátnőd! Kezdeményezz beszélgetéseket, ismerkedj! Inkább órákon/campuson, mint dizsiben, főleg ha van olyan óra, ahol elmondhatjátok a véleményeteket, páros munka van, járj szakkörre, filmklubba, előadásokra, akármire.
"Kezd azzal, hogy igazi férfi nem sír, nem nyafog. "
Igen és nincsenek érzelmei, de ha mégis azt mélyen elnyomja.
Aztán mikor már nem bír a belső feszültséggel és ellentmondásokkal, akkor fejbelövi magát...
Az az igazi :D
Öt tévhit és öt igazság az igazi férfiasságról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!