Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az egyetemeken pontosan hogy...

Az egyetemeken pontosan hogy is vannak az ösztöndíj?

Figyelt kérdés
Ebben a félévben 12 tárgyam van és van benne 2-3, amiről azt mondta több tanár is, hogy nem annyira kell velük foglalkozni, mert 2 kreditesek és nem is épül rájuk semmi. Arra gondoltam, h inkább később foglalkoznék velük, mert a többi félévben általában 8-9 tárgyam lesz csak. Viszont szeretnék ösztöndíjat következő félévtől. Lehetne úgy esélyem, h ezeket a tárgyakat hanyagolom ebben a félévben?

2012. okt. 5. 12:55
 1/4 A kérdező kommentje:
*ak
2012. okt. 5. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit mond az egyetem. Keresd meg valamilyen szabályzatban, ahol le van írva! Nálunk 24 kredit alatt nem kapsz ösztöndíjat, máshol bármennyire kaphatsz, de van, ahol 30-al osztják, így ha kevés kredited van, hiába kaphatsz elméletileg, nem kapsz, mert kis szám jön ki a végére.
2012. okt. 5. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok esélyed lenne, mert már felveted. A csoportban mindenki megcsinálja mert könnyű te nem akkor neked jóval kevesebb kredited lesz mint a többieknek. Így nagyon kicsi az esélye, hogy kapj valamit, hacsak a fél osztály nem hagyja abba.
2012. okt. 5. 14:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Nah b*sszus ezzel nem is szamoltam :S Akk nincs mese, meg kell csinalnom azokat is.
2012. okt. 6. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!