Az itthoni egyetemeken mennyi öszöntdijat kapsz úgy mondjuk évente?
Figyelt kérdés
Érdekelne,köszi.2012. szept. 30. 01:26
1/9 anonim válasza:
egyetemtől, sőt kartól függ. tanulmányi ösztöndíj átlagtól függ (amit fél évre ítélnek meg neked), szociális alapú ösztöndíjak meg szociális helyzettől függ (ki gondolta volna...).
2/9 anonim válasza:
nálunk pl a legmagasabb tanulmányi ösztöndíj az kb 30ezer havonta
3/9 anonim válasza:
nekem eddig így volt
első félév: 12 szoctám
második: 12 szoctám
harmadik: 12 szoctám
negyedik: 6+12 tanulmányi + szoctám
ötödik: még nem tudom, de remélem a "szokásos" szoctám összejön.
4/9 anonim válasza:
Elte-jog, tanulmányi ösztöndíj legmagasabb kategória 21 ezer forint....(legalacsonyabb 3,6-3,7-től 9500)
5/9 A kérdező kommentje:
ez ugye csak vicc?
2012. szept. 30. 18:54
6/9 A kérdező kommentje:
csak mert nem nevetek...usa ban a minimum FT ba átszámolva úgy kb évente 6 millió..a minimum...akkor az olyan komolyakrol mint pl. M.I.T. vagy Harvard..még nem is beszéltem..ez ugye csak vicc hogy havi 30 itt a max. az évi 360 ezer. áh kérlek ..
2012. szept. 30. 18:56
7/9 anonim válasza:
Magyarországot és USA-t nem lehet összehasonlítani.
meg mondjuk ott kint az a pénz nem számít annyira soknak.
8/9 anonim válasza:
Nem, tudom, honnan származnak az infóid, de nem igaz, hogy USA-ban 6 millió az átlagösztöndíj. (Főleg, hogy a legalacsonyabb féléves tandíj 1,5-2 milliónál kezdődik)
9/9 anonim válasza:
amúgy meg minek hasonlítod össze Mo-t az USA-val? még csak nem is egy földrészen vannak, hatalmas különbségek vannak minden téren, bármily nemű összehasonlítás nonsense
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!