Ez hogy van a főiskolákon, egyetemeken?
Figyelt kérdés
Kiszámoltam,hogy egy főiskolán összesen az összes kollégiumban 883 férőhely van. Idén 630 állami hely volt, marad tehát 253 férőhely. Ezeket a helyeket ki tölti be? Korábban feltettem egy olyan kérdést,hogy önköltséges diákok nyerhetnek-e felvételt a kollégiumokba és mindenki azt mondta,hogy esélytelen. Tényleg az?2012. szept. 9. 13:48
1/6 anonim válasza:
teljesen iskola függő h az önköltséges kaphat e kollégiumot. tesóméknál egy csomó önköltséges kapott, nálunk meg csak épp hogy pár, valahol pedig egyáltalán.
maradék hely sztem vendégszobát lehetnek. pl. levelezősöknek ha éppen úgy adódik ott kell aludniuk, vagy csak simán egyetemen kívüli embereknek.
2/6 anonim válasza:
Szerintem kiszúrás lenne a vidéki önköltségesekkel, ha ők nem kaphatnának koleszt. Szerintem a vidékiek kapnak szobát, nem az államisok.
3/6 A kérdező kommentje:
Én 155 km-re lakok az iskolától, ez számít vajon?
2012. szept. 9. 14:23
4/6 anonim válasza:
Már bocsánat, de a felsőbbéveseket is beleszámoltad? Nemcsak az elsősöket veszik fel kollégiumba. Ráadásul az egyetemen a tanárok sem tudják, hogy mennyi a pontos hallgatói létszám, te honnan tudod, hogy 630?
5/6 A kérdező kommentje:
A felsőéveseket nem számoltam, de hülye vagyok!
A 630 nem a létszám, hanem az állami férőhely idén.
2012. szept. 9. 16:45
6/6 anonim válasza:
attól, hogy állami férőhelyen van valaki, nem biztos, hog yannyit fel is veszenk és ha tegyük fel 630 embert felveszenk azok közül is lesznek kolisok, bejárósok, albérletesek, helyiek stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!