Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mind egyformán csinosak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mind egyformán csinosak a lányok az egyetemeken és főiskolákon? De ezzel arányosan miért olyan nagyon hipermagasak az igényeik is egy fiúval szemben?

Figyelt kérdés

Ilyesmi lányok vannak az egyetemeken 10 ből 8 alkalommal. Szerintem ezekre az átlagos lányokra hajt itt a legtöbb fiú (ronda fiú is), mert ez az átlag ott. Ritka a kövér lány. A fiúk többsége is átlagos, de a lányok viszont nem néznek jó szemmel az átlagos fiúkra. Még ugye a lányok kb 81%a szóba jöhet egy fiúnak párkapcsolat terén, addig a lányoknak ez az arány miért olyan 20-25%? Csak a helyest veszik észre. A többire rá sem néznek, akármit is csinál. OlyAN MŰMÁJER PÁWA FIÚK KELLENEK AZ ÖSSZES LÁNYNAK, mint amilyen a 2. képen van. Érthetetlen.

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem nagyon ritka itt a csúnya lány. Majdnem mindet elfpgadnám. De ők egy ronda pasit sohanapján. Mindig mondjátok, hogy adjuk lejjebb az igényeket. De nem igazán lehet lejjebb adni mert 10 ből 8 lány elég csinos és ezek sajnos mind partytyúkok. Mit tegyek, hogy legyen barátnőm?

2012. okt. 10. 08:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
49%

"Mit tegyek, hogy legyen barátnőm?"

Légy pénzes partyarc! xD :D

2012. okt. 10. 08:39
 2/24 anonim ***** válasza:
96%

Egyrészt VAK vagy, FANTÁZIÁLSZ és KÉPZELŐDSZ! Ugyanúgy vannak csúnya/ronda/nem szép lányok mint szépek, csak nem veszed észre őket. Tudod miért? Mert nem fordítasz rá igényt, így csak a szép/csinos lányokat szúrod ki.

Másrészt: GONDOLKOZOL! Honnan a f@szomból tudnád, hogy neki mi az igényei, vágyai, hajlamai. Lehet hogy dögös, szexi de belsője rohad. Lehet hogy késöbb kiderül, hogy ki kellet operáltatni a méhét, ezek után is vonzódnál hozzá? (jó ez durva példa) Érezheti magát egy 10/10-es csaj 6/10-nek is akár és ez igaz fordítva. Szóval a lányoknak is van saját magabiztosság mércélyük. "Áh nem is áll rajtam jól, csak édesanyu erőltette rám..." stb. stb. kijelentések.

Az hogy a lányoknak milyen férfi kell, az téged miért érdekel? Hibás gondolat: "Jaj. Mit fog szólni, ha így odamegyek". Nem jó. Így lenne a helyes egy virtuális segberugás után: "Nézzük meg, milyen is ez a lány. Aztán eldöntöm kell-e vagy nem."

Ha meg ágyra mész, akkor úgy is lekerül a ruha. Szóval most egy alul őltözött, vagy divatos ruhában mászkál, az miért zavaró? Amúgy csak téged zavar, a te tudatodat. Ugyanúgy mesztelen lesz mind2, csak elötte jobban ingerel a látványa. Most ha egy alul öltözőtt lányt, felöltöztet egy stylist, lehet hogy meglátod és farkad lobog, holott csak ruhája változott.

Teste, lelke: NEM

Egyéb hozzászólás kérdező?

2012. okt. 10. 08:52
 3/24 anonim ***** válasza:
32%

Hát,az egyetemen mindig a fiúk szopják be,mert a lányok alapból az idősebb pasikhoz vonzódnak,meg alapvetően az érettség nem egy szinten van. Egy 20 éves lányhoz érettségben kb egy 23-24 éves fiú való! Nem a saját korosztályba kell keresgélni,mert csak kudarc fog érni.

Én ezt fiúként írom.

2012. okt. 10. 08:53
 4/24 anonim ***** válasza:
24%

"mércélyük"

A helyesírásod alapján te nem épp egyetemre jársz...

2012. okt. 10. 08:57
 5/24 anonim ***** válasza:

Ez úgy ahogy írtad: BAROMSÁG! Lehet hogy neked ez a tapasztalatod, de akkor 1. körben vizsgáld meg magad, hogy miért. (pl.: miért nem tudtál vonzalmat kelteni?)

Te társadalmi elvárás szempontból nézed, holott a érzelmi/szerelmi lelkivilágnak ez semmit se jelent. Én már láttam egyedi eseteket mondok 2-t:

32éves férfi - 19 éves nő

24éves férfi - 31 éves nő

Nem az életkor számít, hanem a magabiztosság. Van olyan 28 éves férfi, akinek még nem volt barátnője, és akad olyan is aki a nála idősebb nőkre hajt. (pl. én 22éves vagyok, de sokkal jobban bejönnek nálam a 24-26éves lányok.)

2012. okt. 10. 09:00
 6/24 Antimod ***** válasza:
Egyáltalán nem az a tapasztalatom, hogy egyformán csinosak lettek volna a lányok. Kb. olyan a felhozatal, mint bárhol másutt, az igényeiket pedig csak ők maguk tudják (amelyek nyilván változnak is életszemlélet és tapasztalat függvényében).
2012. okt. 10. 09:08
 7/24 anonim ***** válasza:
91%

A képeken szereplő lányok partikur*vák és olyan csajok, akiknél látatlanul se csodálom, hogy nem ütöd meg a mércét. Lejjebb kéne adni az igényekből, pontosabban reálisabban kéne látni magad és olyan lányt keresni, aki hozzád való. Ezek a csajok nekem akkor se kellenének, ha utánam dobnák. Én a minőségre szavazok, és nálam nem az a minőség, akit fél kiló vakolat tart össze.

28F

2012. okt. 10. 09:16
 8/24 anonim ***** válasza:
78%

A lányok azért csinosak, mert fiatalok, törődnek magukkal, igényesek a külsejükre, stb.

Azért magasak az igényeik egy pasival szemben, mert nem azért diétázik, nem azért költ fodrászra, kozmetikusra, ruhákra, nem azért izzad edzésen, hogy egy pocakos, löttyedt izmú, büdöslábú ürgének tetszenek.

A jó pasiknak akarnak tetszeni. Ami kb. reális is, miért ne várhatna el egy csaj annyi idő- és energiabefektetést a pasiktól (jelen esetben a külsejükkel kapcsolatban), amit ő is belead?!

Akinek megfelel az igénytelen, totyakos pasi, az maga is olyan.

Linkelek neked arcra "kevésbé előnyös adottságokkal rendelkező" pasikat:

[link]

[link]

Ő pedig

[link]

nem más, mint ő:

[link]

Elfelejtitek, hogy sokkal előnyösebb helyzetben vagytok! Egy kevésbé "szép" arc elég nagy hátrány egy lánynál, fogyózásnál eltűnnek a mellek, nehezebb edzeni, stb. Fiúknál elég, ha hetente egyszer letévednek a konditerembe, eljárnak fodrászhoz rendszeresen, fel tud venni két összeillő ruhát, és felismeri a tusfürdőt meg a fogkefét: kész is a jó pasi!!

A "páwa" fiúkat nem kell irigyelni, nem kell utálkozni. Egyszerűen be kell látnod, hogy teljesen reális igény a lányok részéről, hogy ápolt, sportos, igényes pasijuk legyen, ha már annyit szenvednek a jó külsőért.

Ronda pasi nincs!

Legfeljebb lusta és igénytelen.

Nem lejjebb adni kell az igényeidet, hanem FELEMELNI MAGADDAL SZEMBEN!!!

Kezd azzal, hogy igazi férfi nem sír, nem nyafog.

Ha az alatt, amíg itt rísz, olvasod a válaszokat: csináltál volna pár felülést meg fekvőtámaszt. Már előrébb járnál.

2012. okt. 10. 09:24
 9/24 anonim ***** válasza:

"Majdnem mindet elfpgadnám. De ők egy ronda pasit sohanapján. "

Szóval te egy szép csajt simán elfogadnál,rondát nem, és ki vagy akadva hogy ők se fogadják el a rondát?? :D :D :D

2. "Mit tegyek, hogy legyen barátnőm?"

Vegyél pár normális cuccot. Nincs pénzed? Dolgozz.

Ha hajléktalannak vagy beöltözve, hiába van normális fejed, sokat ront az összhatáson.

2012. okt. 10. 09:38
 10/24 anonim ***** válasza:

Nem egyformán csinosabbak, csak csinosabbak mint az átlag, mert

1. 19-21 évesek, nyilván szebbek mint a 16 vagy 40 éves nők (átlagról beszélek természetesen)

2. semmi más dolguk nincs csak hogy csinosak legyenek, van elég idejük rá

3. Ebben a korban akarnak a leginkább tetszeni, mert keresik a párjukat, vagy csak ismerkedni akarnak, így törekednek is rá, hogy csinosak legyenek.

(Szép nem egyenlő csinos)

2012. okt. 10. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!