Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mind egyformán csinosak a lányok az egyetemeken és főiskolákon? De ezzel arányosan miért olyan nagyon hipermagasak az igényeik is egy fiúval szemben?
Ilyesmi lányok vannak az egyetemeken 10 ből 8 alkalommal. Szerintem ezekre az átlagos lányokra hajt itt a legtöbb fiú (ronda fiú is), mert ez az átlag ott. Ritka a kövér lány. A fiúk többsége is átlagos, de a lányok viszont nem néznek jó szemmel az átlagos fiúkra. Még ugye a lányok kb 81%a szóba jöhet egy fiúnak párkapcsolat terén, addig a lányoknak ez az arány miért olyan 20-25%? Csak a helyest veszik észre. A többire rá sem néznek, akármit is csinál. OlyAN MŰMÁJER PÁWA FIÚK KELLENEK AZ ÖSSZES LÁNYNAK, mint amilyen a 2. képen van. Érthetetlen.
Szerintem nagyon ritka itt a csúnya lány. Majdnem mindet elfpgadnám. De ők egy ronda pasit sohanapján. Mindig mondjátok, hogy adjuk lejjebb az igényeket. De nem igazán lehet lejjebb adni mert 10 ből 8 lány elég csinos és ezek sajnos mind partytyúkok. Mit tegyek, hogy legyen barátnőm?
HÚ Ha!
A kettes választ biztos fiú írta, de nagyon egyet értek vele.
1. Nekem speciel egy 19 éves fiú gyerekesnek tűnik.
Ahogy viselkedik a barátaival, és a lányokkal.
2. Az én évfolyam társaim nem ilyenek az életben.
3. Akik ilyenek a bulin. azok nem biztos, hogy egyetemisták, vagy nem biztos, hogy van igényük tartós kapcsolatra. Halászni a fiúk között csak csinosan, figyelemfelkeltően lehet. Tőlük ne várj tartós kapcsolatot. Őket se ítéld el, mert ők úgy élik az életüket, nekik úgy jó. Megtalálják az alkalmi pasikat és reggelre vége. Ezt tudják a fiúk is.
Az én barátnőim is csinosan öltözködnek, de figyelnek arra is, hogy olyan fiúval kerüljenek kapcsolatba, akinek súlya van. Nem 120 kiló, hanem szellemileg, emberileg legyen olyan, hogy tartós kapcsolatot lehessen vele kialakítani.
3. Az hogy Te hipermagasnak érzed a lányok elvárásait, szerintem abból adódik, hogy a saját korosztályodat képviselő lányoknak érettebb fiúk jönnek be.
4.A ruházkodás is figyelmet érdemel. Lehet, hogy elmennek melletted azok a lányok, akik csak egyszerűen élik a mindennapi életüket, nem siránkoznak, hogy nincs fiújuk,
( mert általában van) de Te szürke egérnek gondolod Őket.
Ne csak a szemed legyen ami választ.
5: Legyen önbizalmad! Ne mond magadról, hogy ronda vagy. Bántod saját magadat! Te is javíthatsz a közérzeteden, ha megpróbálsz jobban kinézni. Ha egy lány öltözéke, sminkje miatt a fiúk eldőlnek, akkor azt hiszed, hogy a fiúk csak úgy trehány módon öltözködhetnek? Az első, hogy megnézem milyen a cipőd! Koszos? Buliba eljössz egy sportcipőben, ami már elég megviselt, és melletted a lányok kiöltözöttek, Ezeket is nézd a buliban. Ha ezeken változtatsz és jól öltözöl az ilyen helyeken , Te is jobban érezheted magad, nagyobb is lehet az önbizalmad.
Tapasztalatból tudom, hogy ha valahol találkozok két férfival, az egyik elegáns ruhában van, ami nem feltétlen öltöny, nyakkendő, a másik egy kitaposott cipőben, lógó nadrágban félig kilógó ingben, vagy egy agyonmosott pólóban, akkor lehet, hogy kissé trehányabb öltözetű okosabb, jobban végzi a dolgát, de ezt nem tudni első ránézésre. A lány figyelme automatikusan az elegánsabb férfi felé fordul.
6. Nem a műmályer fiúk kellenek a komoly kapcsolatot kereső lányoknak. A barátnőim zöme olyan fiúval jár, akit nem a diszkóban ismert meg. Átlagosak, de a buliban rendesen fel vannak öltözve. Ezekkel az átlagos srácokkal járunk.
7. A Te hozzáállásoddal lehet a baj! saját magadat nem tartod képesnek és értékesnek arra, hogy társa lehess egy lánynak. Ne várd el a lánytól, hogy egy sarokban kucorgó önértékelési hiányban szenvedő, nem érdekes sráchoz odamenjenek és azt mondják: Hú de klassz srác vagy!Te kellesz nekem! az életem célja vagy! Gyere csinálj nekem gyereket! Éljük le az életünket együtt!
A fiúk tartós kapcsolatra olyan lányt keresnek aki szép is, meg okos is. A lányok pedig olyant aki lelki társa is lehet. A szépség a lányoknál nem minden esetben van az első helyen. Menj végig az utcán, és láthatod, hogy pocakos magabiztos emberek oldalán helyes , csinos nők sétálnak. Miért? Ezt próbáld megfogalmazni magadban. és már is megoldódik a problémád.
Egy valamit ne csinálj! Ne siránkozz, hogy te csúnya vagy és és nem lesz párod.
Még egy példa: Az Anyukám tárcályában van egy kép. Egy ronda, vörös hajú fiút ábrázol, de az anyu úgy bele volt zúgva fiatal korában , mint csirke a fazékba. Robin Gibb -nek hívták az illetőt. Csúnya volt, de tett valamit az asztalra. Ezért értékelték a lányok.
Légy te is egy Robin Gibb valakinek!
Gratulálok az előző válaszolónak. Tudom, ez mit sem számít, de nem tudom magamban tartani: ritkán látok ennyire hasznos és jó választ.
Annak idején ez nekem is nagyon hasznos lett volna.
"A fiúk többsége is átlagos, de a lányok viszont nem néznek jó szemmel az átlagos fiúkra. "
A fenti idézetről annyit, hogy "egyformán csinos, okos egyetemista" lányként próbálkoztam rengetegszer átlagos, normális fiúknál. ESÉLYTELEN. Túl félénkek, amikor elhívtam őket ebédelni, vagy kávézni, vagy együtt tanulni, néztek mint a sült hal. Nem vették a jelzéseket, fogalmuk sem volt, hogy mit akarok. BESZARTAK. Most már sírhatnak, mert volt egy valódi jó pasi, nem átlagos, akinek tényleg kellettem, és nem inkompetens egy kapcsolathoz. 22/L SOTE
"Viszont én meg nem kellek még a ronda lányoknak se, mert nem nézek ki jól." /előzőből/
Ezzel a hozzáállással nem is kellesz senkinek.
Még egyszer bele kell szólnom! Minden sírós fiú nézze meg a nyolcas hozzászólásban az Ő pedig, és a nem más linket. Tanuljatok belőle.
Már a bokámig ér a sok könny! Lábat lehet áztatni benne .Vegyétek már észre, hogy sok válaszadó segíteni akar, de Ti csak sírtok tovább.
10:16 Pont azért nem vették az adást, mert annyira nehéz elképzelni, h egy átlagos fiú kellhet egy nem túl ronda lánynak.
10:17 Nem a hozzáállásom miatt nem kellek senkinek, hanem azért ilyen a hozzáállásom, mert nem kellek senkinek ;)
A 2. képen lévő pasitól egyenesen hányingerem van. Ezek csak ilyen kirakatfiúk, annyit is érnek.
Nem mindegyik csaj partytyúk, sőt nagyon sokan el sem mennek partyzni, inkább beülnek a haverokkal egy sörre a kocsmába, jah hogy neked a partyribik tetszenek.
Engem szép és csinos lánynak tartanak, van egy jóképű barátom is, aki más szemében nem egy adonisz, mert nem 180 cm és nem az a kigyúrt selyemfiú és nem egy páwa, de nekem tetszik és ez a lényeg. Ettől függetlenül piszok sikeres a csajoknál (előttem sokat csajozott) piszok jó a dumája, a humora, kicsit lökött ahogy én is, viszont kellően komoly is és tud bánni a nőkkel, nem okoz neki gondot, hogy bárkit megszólítson.
Ez a csoda pasi az enyém :D
Mi is szoktunk bulizni, én kicsípem magam "partytyúknak", ő pedig már 2 éve büszkélkedik a csajával.
Hiába szép egyetemista a lány, ha sekélyes, akkor esélyed nincs nála, mert a hasonszőrű pasikat keresi, a komolyabban nem tud mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!