Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válogatnak annyira a fősulikon, egyetemeken is a kevesebb pasiból a csajok?
mert megtehetik én is válogatok :)
20F
Miért válogatnak? Te miért nem eszel meg mindent? Miért nem mindegy, hogy milyen ruhát viselsz? Miért nem mindegy, hogy ki a barátnőd? Hiszen lehetne valami hisztis kis csajszika, vagy egy jól megtermett cigányasszony.
Hát ezért. Mert nem mindegy kivel vagy együtt, kivel akarsz együtt lenni. És ha kezdetben mindenkinek a külső számít is, ez majd átértékelődik később.
Ha lennétek 16 haveroddal vhol, és nyolc csaj lenne még bent, ebből 6 kövér. Te válogatnál? Még szép! Nem erőszak, nem kell odamenni egy lányhoz aki nem tetszik...
Képzeld, itt a műszaki egyetemen a takarítókkal együtt is csak minden 50. ember nem hímnemű.
bgf-en egyes karokon meg minden 50. jó, ha hímnemű:)
mondjuk ott olyan fiúk vannak, hogy kösz nem... jól néznek ki, de túl sok ész nem szorult beléjük, és olyan kis nyálasak, csajosak.
Én nem válogatok semmiben. Megeszek mindent, felveszek mindent. Viszont egyáltalán nem nőzök. Kevés nővel találkozom, és ha még azok között is válogatnék, akkor nem maradna egy sem. Kb ugyan az lenne a helyzet, mint most, de így nem fordítok rá felesleges energiát.
Előttem szóló, műegyetemista gyerek! Neked honnan van akkor barátnőd? Gondolom nem a piacon vetted.
Teljesen természetes, hogy válogatunk, a férfiak is válogatnak, ez van, ez az élet rendje!
Ha van 5 lány akik közül választhatsz, abból 4 jár veled egy suliba, mind a négy bibircsókos, túlsúlyos, nagyszájú, lekezelő, ápolatlan és hatalmas arccal rendelkezik, az 5. pedig máshova jár ugyan, de kívülről belülről az ideálod, akkor neked miért pont az 5. kell, miért nem a 4 nagyszájú, ápolatlan maca közül válogatsz? Iszonyatosan hülye kérdés.
Én műszaki szakra járok. Itt minden lányra jut 5-6 srác minimum, ha nem több, én mégsem itt találtam meg a páromat, akit mindennél jobban imádok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!