Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válogatnak annyira a fősulikon, egyetemeken is a kevesebb pasiból a csajok?
Miért ne válogathatnánk? Unom már, hogy folyton a kompromisszumért nyávog valaki. Hát nem!
Egyszer már leadtam a szintet, és úgy sült el, hogy azóta is iszom a levét annak, h összejöttem azzal a sráccal.
Soha az életbe többé nem fogom leadni a szintet, és remélem, hogy más lány sem. Inkább egyedül maradok, minthogy összejöjjek megint egy olyannal, aki csúnya, és hülye, és kompromisszumokat kell kötni.
Adaptáld a saját helyzetedre... te vagy a kínálati függvény, a lányok a keresleti, és lásd, h ha lejjebb adsz az igényeidből, és ocsmány lányokkal is összejössz ocsmány létedre, akkor simán felszedhetsz valakit.
Nem nyávogni, cselekedni!!!
Életem 2. nagy szerelme - bár szerintem máig sem nőttem ki teljesen -, kövér, csúnya bőrű, hajú, lúzer gyerek volt még 7. osztályban. Utána rájött, hogy ez így nem fog menni, ezért suli előtt kocogni ment, elkezdett egészségesen enni, szellemileg fejlesztette magát. Gimi 1.-ben már az összes lány tűzbe ment volna érte.
Ne a mások döntését vitasd vagy kérd számon, hanem nézd meg, hogy mit tehetsz TE, hogy javuljon a helyzet.
BTK-ra jártam, ott a fiú ritkább, mint a fehér elefánt, de bizony válogatott mindenki. Nem kell valami satnya, idióta alak csak hogy legyen. A lányoknál nem az a lényeg, hogy szexelni tudjanak valakivel, mert arra kb. tényleg bárki jó, akinek farka van. Lehet, hogy neked nincs igényed méltó társra, mert csak egy luk kell, de ne vesd már a másik szemére, hogy nem így érez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!