Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya fiúk, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk, szerintetek jogos ha a ronda pasiknak, mint pl en is vagyok, ez a véleményünk a mai generáciò lányairòl, kishercegnőiről?

Figyelt kérdés

Pedig higgyétek el a lányok ilyenek, főleg a buta, beképzeltek. Engem még ki is gúnyoltak a külsőm miatt, mert sajnos hatalmas, csúnya orrom van és emiatt még inkább ronda és nem vonzó vagyok a lányok számára. Na meg nem vagyok kigyúrva sem, a tipikus gizda, vasággyal negyvenkilósok táborát erősítem, sajnos, hiába is edzem pedig, ez van.

Aljasak, szívteleenk a mai lányok, én már gyűlölöm őket és nemis próbálkozom egynél sem a városban, neten is kinevetnek meg elutasítanak, mert látják képen, hogy nézek ki. Ez van, sajnos. A mai lányok el lettek kényeztetve, a többségük nem tudja mi az a nélkülözés, terrorban, rossz családban élés. Őket sosem bántották otthon sem, mindent megkaptak anyucitól, apucitól és folyton agyon lettek dícsérgetve,hogy jaj, de szép vagy kislányom és persze, hogy ők hiszik magukat a világ úrnőjének, szó szerint istennőnek lettek nevelve a mai lányok, ami nagyon sajnálatos, mert így csak a top pasiknak adnak esélyt, az egyszerű, rendes fiúkat, akik átlagosak vagy csúnyák külsőre meg porig alázzák, csak, hogy ne is merjen próbálkozni náluk soha többet, se más lányoknál. Nekik csak anyagiak és a külsőségek számítanak.

Amúgy a legnagyobb poén az, hogy sok kövér lány is hasonló szinten van manapság, azt hiszi ő is kaphat nagyon jó pasit, pedig semmit sem tesz az alakjáért. De engem is utasított már el nagyon szép lány és csúnya, kövér egyaránt.

Tudjátok mi a lényeg, hogy legyél bunkó, köcsög, szemét állat velük és akkor majd férfiként fognak nézni rátok. Én erre jöttem rá, nem kell jó fiú senkinek sem. Főleg, ha ők megtehetik, hogy ilyen szívtelenül bánjanak egy fiúval, csak, mert ronda, akkor mi miért legyünk jók hozzájuk?!

Én legszívesebben megtépném a hajukat és a szemükbe mondanám szexrnél többre nem is vagy jó.

2012. szept. 23. 20:21
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Volt de végül is én dobtam..Most is alakulóban van egy :D
2012. szept. 24. 18:46
 42/48 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Szerencsére nem mindenki gondolkodik így, és van is eredménye.

2012. szept. 24. 19:26
 43/48 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez kamu. Messziről jött ember azt mond, amit akar, pláne egy névtelen fórumon.
2012. szept. 24. 19:36
 44/48 anonim ***** válasza:
Személyes ismerősöm....
2012. szept. 24. 19:40
 45/48 anonim ***** válasza:
inkább olvasd végig mielőtt benyögöd amit gondolsz!
2012. szept. 24. 19:44
 46/48 anonim ***** válasza:
Te is azt mondasz, amit akarsz :P Ilyen a valóságban nem létezik, ezt bármibe le merném fogadni.
2012. szept. 24. 19:49
 47/48 anonim ***** válasza:
Az a gyerek egy p.cs :D
2012. szept. 24. 20:08
 48/48 anonim válasza:
ebben igazad van velem is az volt mostanság hogy kedves vagyok meg minden és erre jön a hülye kifogás jaj bocsi ez jaj bocsi az de bezzeg mondja hogy cuki vagy meg helyes azt habiszti sehol semmi a mai lányokban nem lehet már bizni mindegyik teszi magát iphone adidas cipő meg adidas sapka meg fekete cicanaci meg 600000 smink az arcán de ha kedvesek vele az nálla nem előny ugy látszik jó van kivétel mert van azért még kedves vagy normális lány de nagyon kevés az a baj de ja ez van sajnos 2017 xD
2017. ápr. 29. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!