Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya fiúk, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk, szerintetek jogos ha a ronda pasiknak, mint pl en is vagyok, ez a véleményünk a mai generáciò lányairòl, kishercegnőiről?

Figyelt kérdés

Pedig higgyétek el a lányok ilyenek, főleg a buta, beképzeltek. Engem még ki is gúnyoltak a külsőm miatt, mert sajnos hatalmas, csúnya orrom van és emiatt még inkább ronda és nem vonzó vagyok a lányok számára. Na meg nem vagyok kigyúrva sem, a tipikus gizda, vasággyal negyvenkilósok táborát erősítem, sajnos, hiába is edzem pedig, ez van.

Aljasak, szívteleenk a mai lányok, én már gyűlölöm őket és nemis próbálkozom egynél sem a városban, neten is kinevetnek meg elutasítanak, mert látják képen, hogy nézek ki. Ez van, sajnos. A mai lányok el lettek kényeztetve, a többségük nem tudja mi az a nélkülözés, terrorban, rossz családban élés. Őket sosem bántották otthon sem, mindent megkaptak anyucitól, apucitól és folyton agyon lettek dícsérgetve,hogy jaj, de szép vagy kislányom és persze, hogy ők hiszik magukat a világ úrnőjének, szó szerint istennőnek lettek nevelve a mai lányok, ami nagyon sajnálatos, mert így csak a top pasiknak adnak esélyt, az egyszerű, rendes fiúkat, akik átlagosak vagy csúnyák külsőre meg porig alázzák, csak, hogy ne is merjen próbálkozni náluk soha többet, se más lányoknál. Nekik csak anyagiak és a külsőségek számítanak.

Amúgy a legnagyobb poén az, hogy sok kövér lány is hasonló szinten van manapság, azt hiszi ő is kaphat nagyon jó pasit, pedig semmit sem tesz az alakjáért. De engem is utasított már el nagyon szép lány és csúnya, kövér egyaránt.

Tudjátok mi a lényeg, hogy legyél bunkó, köcsög, szemét állat velük és akkor majd férfiként fognak nézni rátok. Én erre jöttem rá, nem kell jó fiú senkinek sem. Főleg, ha ők megtehetik, hogy ilyen szívtelenül bánjanak egy fiúval, csak, mert ronda, akkor mi miért legyünk jók hozzájuk?!

Én legszívesebben megtépném a hajukat és a szemükbe mondanám szexrnél többre nem is vagy jó.

2012. szept. 23. 20:21
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Csak egyet tudok érteni ezzel, mivel én írtam egy kérdéshez, de ezk szerint a kérdező is így gondolja, ahogy bizonyára még sok értelmes sorstártunk, akik átlátnak a lányokon és nem nyaljuk ki őket, ahogy a sok ostoba pasi teszi.
2012. szept. 23. 20:27
 12/48 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a ronda lanyok is kezdik atvenni ezt a stilust es gerinctelenseget. Latjak, hogy a ronda labyoknak is neha neha osszejohet egy jo pasi es aztan verszemet kapnak.
2012. szept. 23. 20:28
 13/48 anonim ***** válasza:
Figyelj, én azt javaslom, amit írtál is a kérdésedben. Legyél velük bunkó, köcsög, szemét állat, aztán majd meglátod, hogy férfiként fognak-e rád nézni, vagy sem.
2012. szept. 23. 20:30
 14/48 anonim ***** válasza:
Figyuzál ide! Azal hogy bunkó leszel, nem leszel jobb náluk. A lelkiismereteddel kell a legjobban tisztában lenned. Önbizalom kell és becsület.Gondolom fiatal vagy. Nos az idő változni fog! lehet nem jött még el az idő, hogy csajt szerezz, de nem is kell erőltetni, se aztmondani, hogy egy sem jó. A dagi csajokat én sem szerettem. Ők azért cikiznek mást, mert rondák és elakarják magukról terelni a figyelmet azzal, hogy mást cikiznek, pedig őket kéne. A dagadékok a legférgebbek. A társkereső meg egy dolog. Sok ott a lelkinyomorék csaj, akire ráír az ember és baszik visszaírni. pedig Jóképű és értelmes gyereknek tartom magam. Lehet az én hibám is, hogy válogatok. Kitudja.. :) Ó és a csajok érnek a legkésőbb 23 vagy 25 évesen nő be a feje ágyuk amikor rájönnek felnőttek és apuci-anyuci már nem tartja el őket örökké. Szóval amit tanácsolni tudok, hogy az idő a legnagyobb barátod. Gyúrogass, dolgozz és majd később valami komolyabb csajt összeszedel magadnak. ;)
2012. szept. 23. 20:31
 15/48 Julcs.Julcs.aaajucsi ***** válasza:
hidd el vannak kivételek !
2012. szept. 23. 20:31
 16/48 anonim ***** válasza:
Tudjátok mi a baj? Azzal, hogy ennyire csak ilyen lányokkal vagytok elfoglalva, átgázoltok azokon, akik érdemesek a szeretetre, megsértitek őket vagy akármi és akkor csodálkoztok, hogy utána ők is beállna a sorba, mert nektek fiúknak mégis az olyan fajta jön be, amit amúgy meg ócsároltok. Mit értsz terror alatt? Munkatáborból jöttél talán? Akkor maradj csöndbe ha az a legnagyobb bajod, ha az apád megver. Én is tudnék neked mesélni a családomról, meg akármiről. Hogy milyen a munka, stb. Hogy milyenek a fiúk általában... De azért nem teszem, mert nem is érdekelnek. Megkeresem azokat a keveseket, akik érdemesek és szerethetőek. Nyugodtan ócsárold a nemem hülye tagjait, én is azt teszem, de az általánosítás nem szép dolog, megsértesz vele olyanokat, akik örülnének annak, ha lenne egy normális barátjuk. 18L
2012. szept. 23. 20:33
 17/48 anonim ***** válasza:

Kérdező, te belül se vagy szép... amiket itt írtál, abból nekem az jött le, hogy hibáztatod az életet, a körülményeket, mindent és mindenkit, önbizalmad 0, és elvárod, hogy megértsenek és sajnáljanak.

Ezzel a hozzáállással pedig lehetnél adonisz is, a nők akkor is menekülnének tőled...

2012. szept. 23. 20:35
 18/48 A kérdező kommentje:
Az az evtized zagyvasaga, hogy a szerelmet nem kell keresni, mert az talal meg teged. Ha en nem keresnem, akkor meg visszautasitas aem lenne, de a kutya ssm erdeklodne felolem ha meghalnek. A lanyok soha nem keresnek, nem irnak. Ha en vagyok a legjobb matekos a fosulin es felajanlom, hogy segitek feljesziteni vizsgara a lanyokat, akkor is nekem.kell keresnem ot, hogy mikor er ra. Mert pedikuroshoz, szolariumba kell mennie. Elegem van.
2012. szept. 23. 20:41
 19/48 A kérdező kommentje:
De ha jo matekos vagyok es jol is neznek ki, akkor ide a bökőt, hogy mindig ìrogatnànak, hogy mikor érnék rà felkèszìteni őket es még màs nedves dolgokat is.
2012. szept. 23. 20:44
 20/48 anonim ***** válasza:

Katasztrófa ami az emberek fejében van.

Mi lesz így a jövővel.

Kérdező lépj ki az álomvilágból,a világot kegyetlen szabályok irányítják,az a lány aki jobb/könnyebb életet kapott nem fog eltérő hátterű embert keresni maga mellé,és fogadd el hogy nem tudsz úgy produkálni ahogy más normál férfi,hiába vagy erőszakos meg ingerült te akkor is az a kis ember maradsz aki nem túl sikeres az életben.

Én is sikertelen vagyok mégsem erőlködök olyanon ami értelmetlen.Elfogadni van csak értelme az életünket.

25F

2012. szept. 23. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!