Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya fiúk, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk, szerintetek jogos ha a ronda pasiknak, mint pl en is vagyok, ez a véleményünk a mai generáciò lányairòl, kishercegnőiről?

Figyelt kérdés

Pedig higgyétek el a lányok ilyenek, főleg a buta, beképzeltek. Engem még ki is gúnyoltak a külsőm miatt, mert sajnos hatalmas, csúnya orrom van és emiatt még inkább ronda és nem vonzó vagyok a lányok számára. Na meg nem vagyok kigyúrva sem, a tipikus gizda, vasággyal negyvenkilósok táborát erősítem, sajnos, hiába is edzem pedig, ez van.

Aljasak, szívteleenk a mai lányok, én már gyűlölöm őket és nemis próbálkozom egynél sem a városban, neten is kinevetnek meg elutasítanak, mert látják képen, hogy nézek ki. Ez van, sajnos. A mai lányok el lettek kényeztetve, a többségük nem tudja mi az a nélkülözés, terrorban, rossz családban élés. Őket sosem bántották otthon sem, mindent megkaptak anyucitól, apucitól és folyton agyon lettek dícsérgetve,hogy jaj, de szép vagy kislányom és persze, hogy ők hiszik magukat a világ úrnőjének, szó szerint istennőnek lettek nevelve a mai lányok, ami nagyon sajnálatos, mert így csak a top pasiknak adnak esélyt, az egyszerű, rendes fiúkat, akik átlagosak vagy csúnyák külsőre meg porig alázzák, csak, hogy ne is merjen próbálkozni náluk soha többet, se más lányoknál. Nekik csak anyagiak és a külsőségek számítanak.

Amúgy a legnagyobb poén az, hogy sok kövér lány is hasonló szinten van manapság, azt hiszi ő is kaphat nagyon jó pasit, pedig semmit sem tesz az alakjáért. De engem is utasított már el nagyon szép lány és csúnya, kövér egyaránt.

Tudjátok mi a lényeg, hogy legyél bunkó, köcsög, szemét állat velük és akkor majd férfiként fognak nézni rátok. Én erre jöttem rá, nem kell jó fiú senkinek sem. Főleg, ha ők megtehetik, hogy ilyen szívtelenül bánjanak egy fiúval, csak, mert ronda, akkor mi miért legyünk jók hozzájuk?!

Én legszívesebben megtépném a hajukat és a szemükbe mondanám szexrnél többre nem is vagy jó.

2012. szept. 23. 20:21
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
Ha nem lennél 22/Debrecen, még talán egyet is értenék (hangsúlyozom: TALÁN).
2012. szept. 23. 20:22
 2/48 anonim ***** válasza:
debreceni vagy, ugye?
2012. szept. 23. 20:22
 3/48 anonim ***** válasza:
90%

Megint egy önsajnáló, aki utálja a nőket, és mindenki hülye, csak ő nem...

Jó társaságba kerültél kérdező, vagytok még itt jópáran! :)

2012. szept. 23. 20:23
 4/48 Rainbowinthedark ***** válasza:
a többségnél korrekt.de ha partíba vágják őket vagy megüti őket az adoniszuk akkor idejönnek sírni többek között
2012. szept. 23. 20:23
 5/48 anonim ***** válasza:
Levagy szarva!!!
2012. szept. 23. 20:24
 6/48 anonim ***** válasza:
Nem is értem modi miért nem bannolja őket. Lehet, hogy ő írja ?:DD Kérdésre felesleges válaszolni, idő és energiapocsékolás.
 7/48 A kérdező kommentje:
Nagyon durvan szoktak a.kedves kozeledesemet elutasitani. Aki meg azt urja, hogy nincsenek durva, szivtelen lanyok (3/4 uk olyan ez biztos), az biztosan helyes pasi, es ha el is utasitjak de nem sertik meg oket, mert cukik es aranyosak. De a ronda pasik sajnos ha belul szepek is, akkor sem aranyosak, hanem egy kupac urulekek.
 8/48 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, én gondoskodok róla, h ne legyen olyan happy az életük, csak addig foglalkozok velük még le nem térdelnek elém egy pipa erejéig:P
 9/48 A kérdező kommentje:
Igen, debreceni.vagyok. Szamit ez? Mas varosokban.is ilyenek.a.lanyok.szerintem.
2012. szept. 23. 20:25
 10/48 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek, bár nem azért ilyenek a lányok, mert el lennének kényeztetve, mivel az is ilyen, akit esetleg bántottak otthon. Tényleg minden lány felszínes, és legtöbbjük csak szexre jó, semmi másra.
2012. szept. 23. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!