Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya fiúk, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk, szerintetek jogos ha a ronda pasiknak, mint pl en is vagyok, ez a véleményünk a mai generáciò lányairòl, kishercegnőiről?

Figyelt kérdés

Pedig higgyétek el a lányok ilyenek, főleg a buta, beképzeltek. Engem még ki is gúnyoltak a külsőm miatt, mert sajnos hatalmas, csúnya orrom van és emiatt még inkább ronda és nem vonzó vagyok a lányok számára. Na meg nem vagyok kigyúrva sem, a tipikus gizda, vasággyal negyvenkilósok táborát erősítem, sajnos, hiába is edzem pedig, ez van.

Aljasak, szívteleenk a mai lányok, én már gyűlölöm őket és nemis próbálkozom egynél sem a városban, neten is kinevetnek meg elutasítanak, mert látják képen, hogy nézek ki. Ez van, sajnos. A mai lányok el lettek kényeztetve, a többségük nem tudja mi az a nélkülözés, terrorban, rossz családban élés. Őket sosem bántották otthon sem, mindent megkaptak anyucitól, apucitól és folyton agyon lettek dícsérgetve,hogy jaj, de szép vagy kislányom és persze, hogy ők hiszik magukat a világ úrnőjének, szó szerint istennőnek lettek nevelve a mai lányok, ami nagyon sajnálatos, mert így csak a top pasiknak adnak esélyt, az egyszerű, rendes fiúkat, akik átlagosak vagy csúnyák külsőre meg porig alázzák, csak, hogy ne is merjen próbálkozni náluk soha többet, se más lányoknál. Nekik csak anyagiak és a külsőségek számítanak.

Amúgy a legnagyobb poén az, hogy sok kövér lány is hasonló szinten van manapság, azt hiszi ő is kaphat nagyon jó pasit, pedig semmit sem tesz az alakjáért. De engem is utasított már el nagyon szép lány és csúnya, kövér egyaránt.

Tudjátok mi a lényeg, hogy legyél bunkó, köcsög, szemét állat velük és akkor majd férfiként fognak nézni rátok. Én erre jöttem rá, nem kell jó fiú senkinek sem. Főleg, ha ők megtehetik, hogy ilyen szívtelenül bánjanak egy fiúval, csak, mert ronda, akkor mi miért legyünk jók hozzájuk?!

Én legszívesebben megtépném a hajukat és a szemükbe mondanám szexrnél többre nem is vagy jó.

2012. szept. 23. 20:21
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Szerintem a mai fiatalok röhejesek.

Hála a magaságos atyaszent szűz máriának, hogy én már kinőttem ezt a kort :D

Szóval kérdező:

Majd te is kinövöd ezt- jobb esetben. Ha nem, akkor pedig legyél öngyilkos(de kajakra) Hogy miért? Megkíméled magad jó előre az ingadozó lelkiállapotoktól és világvége fájdalmaktól.

Nem csaj kell ide komám, hanem valami életcél. Nem azon kell rágódni, hogy nagy az orrod, meg le se szarnak. Jó persze ki vagy vetve a társadalom kötelékeiből, érthető probléma. De mi lenne ha a saját törvényeid szerint élnél, mi lenne ha szellemileg megszabadítanád magad, és nem hurcolnád béklyóként a te esetedben a lányokat?

Nem kell a nyálad verni, meg szangvinikus fellángolásokban osztani az eszet, hanem tisztán, hideg fejjel át kell gondolni a helyzetet.

Igenis lehet szarból is várat építeni.

A korodbeli lányokkal meg ne nagyon foglalkozzál.

Sajnos az ő agyukat (sallang jön, de ez így igaz) a média szabályszerűen fölzabáltat. Legtöbbjüket a tévében, újgásokban, klippekben, képeken látott ideálok vonzanak, és azokat is tekintik normáknak. Magyarország nagy rákfenéje amúgy ez a fene nagy "elamerikalizálódás", és majmolás. Gyenge kivitel vagyunk mi. De én úgy vettem észre 31 évemmel, hogy a lányok majd kinövik a hülyeségeiket. Nagy többségük, ezt tegyük hozzá :D

Tehát mit csináljál kérdező? Tanulj meg élni, tanulj meg egyedül élni. Miért? Mert az nem ember aki bástyaként hurcolgatja magához az embereket. Az nem tud élni. Én majd 10 évig voltam egyedül. És látod most feleségem van és gyerekem. Biztos alappilléreim az életben.

Na csumi

2012. szept. 23. 21:28
 32/48 A kérdező kommentje:
Ha egy ronda pasi ranez egy szep nore, akkor mindenki huhog, hogy buta vagy es kretèn, miert nem a sajat szinteden keresel te nyomi. De ha egy kover es ronda bibircsòka elkezd.itt sirni, hogy nem.veszik oket eszre a plazafiucskak, akkor mindenki biztatja oket, higy vedd el ami jar neked. Ne legyel szegyenlos, hisz no vagy. Igaz, higy egyebjogusag van, de az utobbi evekben ezzel olyan szinten visszaeltek a lanyok, hogy legtobbjuk azt hiszi felsobbrendu. Az a baj, hogy ebben a felfogasban vannak tanogatoik is. Le kellene szalkni a magas lorol.
2012. szept. 23. 21:37
 33/48 anonim ***** válasza:

Túlságosan figyelsz arra ki mit mond. Ideje lenne magaddal foglalkozni, a saját utadat járni és nem mások elvárásai szerint élni.

Így meglehet találni a megfelelő leányzót.

A csajok között is rengeteg féle van, nem lehet álltalánositani.

És ahogy írták már a legtöbb csajnál eljön az idő mikor leszoknak a mediában propagandált feminista- csak brad pit pasi kell reklámokról.

2012. szept. 23. 21:58
 34/48 A kérdező kommentje:
Utolso, muszaj masra figyelnem. En hiaba beszelem be magamnak, hofy nem is vagyok annyira ronda, de ha kimegyek az utra es beszelek egy lannyal, szo szerint latom az undort az arcan. Akkor hogyan ne figyeljek ra?
2012. szept. 23. 22:03
 35/48 anonim ***** válasza:

Kerüld a negativ embereket. Elég pár olyan barát aki elfogad és akkor tudsz majd szűrni csajok terén is, hogy melyik az amelyik majd elfogad majd.

Ha állandóan negativan gondolkodsz akkor olyan emberek is vesznek majd körül.

És az, hogy ki mit gondol igazán azt nem tudhatod. Legfeljebb ha megkérdezed tőle.

És ha valóban undor akkor egyszerűen tovább állsz nem kell morfondírozni rajta. Az ő baja és mézzel másik csajt. Kb így megy ez.

2012. szept. 23. 22:23
 36/48 anonim ***** válasza:

Próbáld ki ezt,szerintem jó módszer azoknak akiknek nehezen megy a dolog!

http://www.youtube.com/watch?v=wPKoM0jZ9sU

2012. szept. 23. 22:26
 37/48 anonim ***** válasza:

Csak én érzem úgy hogy olyan a leírás hangvétele mintha egy 10 éves kisfiú panaszkodna? Atyavilág! Igen lássuk be, felszínesek vagyunk! De nem csak mi lányok! A fiúk is ugyanannyira...

És ha te nem vagy felszínes akkor örülj neki... Kivételek mindig vannak de ahogy a pasiknál is úgy a lányoknál is. Már csak meg kell találnod azt a lányt. Sok sikert kívánok neked!

2012. szept. 23. 22:48
 38/48 anonim ***** válasza:
Én csupán egy 161 centi magas srác vagyok.Rájöttem semmi értelme nincs keseregni abból nem lehet megélni.Mondták már rám bunkók hogy csúnya vagyok de egyáltalán nem érdekel.Volt már nem 1-2 eset mikor láttam hogy bejövök a lánynak.Plusz nem minden csaj egyforma.Én rendes,kedves,megértő srác vagyok.Volt olyan csaj aki ezt nem díjazta.De van aki díjazza..Egyetértek a többi válaszolóval ezzel sose nem fogsz menni semmire!
2012. szept. 24. 01:28
 39/48 anonim ***** válasza:
Balf*sz vagy! Ahelyett hogy az utolsó mondatodból kiindulva a hajuknál fogva húznád őket a f*szodra, ahelyett itt keseregsz és az oldal olvasói idegeit teszed tönkre.
2012. szept. 24. 15:59
 40/48 anonim ***** válasza:
01:28 És volt már barátnőd? Olyan, aki tényleg szeretett?
2012. szept. 24. 18:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!