Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig túlságosan is beleélem magam a dolgokba (pasik) és aztán meg egy nagyot csalódok?

Figyelt kérdés
Mit csinálok rosszul?
2012. szept. 23. 19:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

hát azért mert túlságosan bele éled magad.

Tehát, ne éld bele magad.

2012. szept. 23. 19:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát amit tuti rosszul csinálsz, hogy elveszed a kihívást a válaszolókról, mert a kérdésedben benne van a válasz is. Legközelebb már sokkal több dolgot fogsz tudni :)
2012. szept. 23. 19:07
 3/13 Diavolino44 ***** válasza:

Mert olyan hülye érzelmes vagy mint én csak én fiúba..

Mi a megoldás?

Szerintem semmi, inkább szenvedek egy sort mert egyszer úgyis jön az aki megbecsüli ,h szeretem.

2012. szept. 23. 19:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Szeretethiányos lehetsz azért.
2012. szept. 23. 19:12
 5/13 A kérdező kommentje:

Sajnos ezek mind igazak. Túlságosan is érzelmes vagyok, nagyon tudok ragaszkodni valakihez vagy éppen már nagyon szeretnék ragaszkodni valakihez.

És annyira fáj, hogy mindig csalódnom kell. Tudom, hogy nem kéne beleélnem ennyire magam semmibe és nem kellene ennyire hagyni, hogy az érzések eluralkodjanak rajtam, de nem tudok mit tenni. Ezért eddig a szenvedés maradt.....Egyszerűen nem birom kezelni az érzéseimet. Mit lehet ezzel kezdeni de komolyan?

2012. szept. 23. 19:22
 6/13 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok :S nem kéne előre gondolkodni meg ilyenek dehát.. xd egyébként nem csak lányoknál, szinte mindennél így van nálam :/ :)

18/f

2012. szept. 23. 19:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem baj ha beleéled magad,csak aztán hamar is tedd túl magad a csalódáson.
2012. szept. 23. 19:35
 8/13 anonim ***** válasza:
en is ilyen vagyok, most is epp pofara fogok esni...21/l
2012. szept. 23. 19:36
 9/13 Diavolino44 ***** válasza:

De miért akarsz megváltozni?? Hogy besavanyodj, s minden árnyék mögött azt sejtsd: Hol van a hiba? Mikor fog megcsalni? Elég vagyok-e neki?

Az életben a pofonokból tanulunk. Ha túl sok volt akkor lehet más fajta pasikat kellene észrevenned.

2012. szept. 23. 19:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem kéne szeretned a fájdalmat és a szenvedést, és akkor nem szólna erről..
2012. szept. 23. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!