Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 27 éves szűz fiatalember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves szűz fiatalember vagyok. Mit tegyek, , hogy ne veszítsék el az önuralmamat a sok visszautasítás után, , amit 31 lánytól kaptam durva módon?

Figyelt kérdés
Az sajnos nem úgy van,, hogy nem szoktak ronda módon a lanyok elutasítani egy ronda pasit. Sajnos többségük nagyon meg tud bántani egy rút pasit. Pedig nem szép lányoknál próbálkozom. De eddig csak a bekpezeltekhez volt szerencsém sajnos. Teljesen osszeomlottam a sok kikosarazas utan. Felek,, hogy egyszer elvesztem a fejemet és kart okozói magamban vagy valamelyik lanyban, ezt nagyon nem szeretnem, de mar nem tudom ezt a sok megaláztatást lenyelni. Mit tegyek? Ugorjak le a 6. Rol? Nem akarom,m de lehet muszáj lesz mert kart okozokok egy lanyban, amit nem szeretnek. 27 eves agrármérnök pasi. Help!
2012. szept. 22. 23:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Élőben egyébként ütni szoktam, ha ilyen szavakkal illeti valaki a fehérnépet..."

Köszönöm.

2012. szept. 24. 01:23
 22/22 anonim ***** válasza:
Tipikus. Neked is inkább az élet iskoláját kellett volna járnod, nem 5 évig még az iskolapadot nyomni. Sokkal életrevalóbb lennél.
2012. szept. 24. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!