Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan koptathatnám le a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptathatnám le a lányt?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem interneten egy lánnyal majd bejelöltük egymást Facebookon. Sokat beszélgettünk, mikor belém esett és netes kapcsolatot akar, viszont nekem már 4 internetes kapcsolatom volt, így nincs hozzá túl sok kedvem. De nem akarja megérteni, állandóan azt írogatja, hogy szeret meg cuki vagyok. Pedig többször próbáltam elmagyarázni. Letiltani nincsen szívem, senkit se szoktam letiltani meg félek, hogy öngyilkos lenne, már ezzel is fenyegetett meg. Találkozni úgy se fogok tudni vele, mert messze lakik. Mi tévő legyek? :(

18/F

2012. aug. 2. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Elég hülye egy csaj lehet, hogy már totál beléd esett meg öngyilkossággal fenyegetőzik!

Most komolyan, megéri minden nap ezt hallgatni tőle? Tiltsd le, ezt az öngyilkosságot nem hiszem, hogy komolyan gondolta (ha meg igen, akkor meg nem árt neki egy pszichológus)!

2012. aug. 2. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne vedd magadra az ő problémáit, nem leszel bunkó, ha finoman a tudtára adod, hogy nem tetszik neked. Azt is mondhatod neki, hogy ha öngyilkossággal fenyegetőzve próbál meg közelebb kerülni hozzád, csak még kevésbé lesz kedved vele ismerkedni.

Amúgy mi az az internetes kapcsolat? Jujj, de maradi vagyok. :) 26N

2012. aug. 2. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
Neked jólesik, hogy ő könyörög neked. Én is voltam ilyen helyzetben a vége tudod mi lett? Durva rámakkolás. Szerintem ne engedd, hogy a lány vezessen és az egész netes fb-s ismerkedést felejtsd el örökre. Illúziók ezek, semmi több.
2012. aug. 2. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!