Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves szűz fiatalember vagyok. Mit tegyek, , hogy ne veszítsék el az önuralmamat a sok visszautasítás után, , amit 31 lánytól kaptam durva módon?
Kérdező konkrétan ijesztő vagy. És én egy nem ijedős férfi vagyok, szerinted egy nő mit érezhet?
Ilyenek, hogy tudod, hogy 31? mi a szarnak számolod? jóhogynem halál-listát írsz. Kapjál már észbe.
"kopjál le öreg" - mégis, hány éves csajhoz mentél oda? valami 16 éveshez egy dizsiben, hogy jössz-e táncolni? persze, hogy ezt mondta.
Szerintem sürgősen űzd ki magadból a beteges agresszív gondolatokat, ha nem megy akkor menj orvoshoz mielőbb. Az egész életedet elcseszheted, pedig bármelyik pillanatban rád találhat a boldogság.
Amúgy hol ismerkedsz? neten célszerűbb lenne, rövidebb idő alatt több nővel beszélhetsz és az elutasítást is könnyebb lazára venni.
Miért érzed magad csúnyának? Szerinted pl. Seal milyen? :) csinálj valamit a külsőddel.
Felesleges pszichológushoz mennie, csak lehúzná egy csomó pénzzel és ez a problémáján nem segítene.
Ha már 31-szer lekoptatták, nyilvánvaló hogy ronda.
A másik problémája viszont az, hogy nem ismeri fel azokat a nonverbális jeleket, amikből nyilvánvaló hogy a csajnak nem szimpatikus.
Ha ezeket felismerné, nem lenne ugyan sikeresebb a nőknél, viszont megkímélhetné magát az ilyen kellemetlen helyzetektől.
Pedig higgyétek el a lányok ilyenek, főleg a buta, beképzeltek. Engem még ki is gúnyoltak a külsőm miatt, mert sajnos hatalmas, csúnya orrom van és emiatt még inkább ronda és nem vonzó vagyok a lányok számára. Na meg nem vagyok kigyúrva sem, a tipikus gizda, vasággyal negyvenkilósok táborát erősítem, sajnos, hiába is edzem pedig, ez van.
Aljasak, szívteleenk a mai lányok, én már gyűlölöm őket és nemis próbálkozom egynél sem a városban, neten is kinevetnek meg elutasítanak, mert látják képen, hogy nézek ki. Ez van, sajnos. A mai lányok el lettek kényeztetve, a többségük nem tudja mi az a nélkülözés, terrorban, rossz családban élés. Őket sosem bántották otthon sem, mindent megkaptak anyucitól, apucitól és folyton agyon lettek dícsérgetve,hogy jaj, de szép vagy kislányom és persze, hogy ők hiszik magukat a világ úrnőjének, szó szerint istennőnek lettek nevelve a mai lányok, ami nagyon sajnálatos, mert így csak a top pasiknak adnak esélyt, az egyszerű, rendes fiúkat, akik átlagosak vagy csúnyák külsőre meg porig alázzák, csak, hogy ne is merjen próbálkozni náluk soha többet, se más lányoknál. Nekik csak anyagiak és a külsőségek számítanak.
Amúgy a legnagyobb poén az, hogy sok kövér lány is hasonló szinten van manapság, azt hiszi ő is kaphat nagyon jó pasit, pedig semmit sem tesz az alakjáért. De engem is utasított már el nagyon szép lány és csúnya, kövér egyaránt.
Tudjátok mi a lényeg, hogy legyél bunkó, köcsög, szemét állat velük és akkor majd férfiként fognak nézni rátok. Én erre jöttem rá, nem kell jó fiú senkinek sem. Főleg, ha ők megtehetik, hogy ilyen szívtelenül bánjanak egy fiúval, csak, mert ronda, akkor mi miért legyünk jók hozzájuk?!
Én legszívesebben megtépném a hajukat és a szemükbe mondanám szexrnél többre nem is vagy jó, te ostoba, buta, beképzelt rib@nc!
Akkor is lelki betegek vagytok.
Nekem is csúnya nagy orrom van, a külsőm se ideális, soha egy lánytól sem kaptam bántó visszajelzést. Aztán lehet hátammögött ment, de amit nem hallok, nem fáj.
Az osztálytársaim, suliban is mindenki kedves és közvetlen volt velem, én is úgy nyitottam és azt is kaptam vissza.
Érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!