Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dilemmában vagyok! Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Van egy lány,aki megtetszett még régen,és el akartam csábítani,aztán elkövettem egy hatalmas hibát,megkedveltem,mint embert. Hatalmas dilemma volt,hogy mit csináljak. Mert ugye ha kedvelünk valakit,azt nem akarjuk átverni,főleg nem elcsábítani. Most ez a rossz érzés kering bennem,hogy mi a legjobb megoldás. Talán az lesz a legjobb,ha elmondom neki az egészet. Ti mit tennétek?2012. szept. 20. 09:05
1/4 anonim válasza:
És mi lenne ha elkezdenél vele járni nem pedig csak megdugni akarnád??? Erre nem is gondoltál mi???
Kérd meg anyukádat h meséljen neked a párkapcsolatról
2/4 anonim válasza:
Mintha en lennek az a lany, akirol beszelsz. Na de szerintem fo az oszintesegek es mondd csak el neki, hogy te nem ugy erzel, ahogy o.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem ő semmit sem érez irántam,így igazából nincs nagyon vesztenivalóm...
2012. szept. 20. 09:16
4/4 anonim válasza:
Sose tudhatod =) Szerintem ismerkedj vele továbbra is, hagyd, had ismerjen meg jobban.
Szurkolok, hogy jól alakuljon a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!