Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy dilemmában vagyok. Ti mit tennétek csajok? Bővebb lent?
Mikor ismerkedtem a barátommal,akkor volt egy másik srác is ,akivel kölcsönösen szerettük egymást,de ő akkor még nem volt elég érett egy hosszú kapcsolatra. A barátommal már 3éve együtt vagyunk. Jól megvagyunk minden okés. De most ismét feltűnt az a bizonyos régi srác,már sokadjára tűnik fel az életemben. és vele lazább vagyok,jobban el tudunk hülyéskedni beszélgetni. és most össze akarna velem jönni.
Mégegyszer mondom, a barátommal teljesen jól megvagyunk még fel nem tűnik ez a bizonyos srác,szeretjük is egymást.
A barátom nem olyan nyíltan mutatja ki az érzelmeit,szavakkal nem nagyon mondja,de a tetteiben látszik,hogy nagyon szeret.anyukája szinte pótanyám,haveri köre is szeret.
De a másik sráccal talán jobban magamat tudom adni és ő kimondja az érzelmeit is. Teljesen tűz és víz a két srác.
Ti mit tennétek folytatnátok ezt a 3 évet és elküldenétek a másik fiút? vagy inkább otthagynátok és a másikkal lennétek?
Lehet hogy hülyén hangzik,de még mindig szeretem valamennyire a másik srácot is,de a barátomat is imádom. Lehet hogy hosszabb távon boldogabb lennék,fene tudja. De ezaz mivan ha csak hév megint vagy pár hónapig tudnánk csak járni?
Hát én tanácsot nem tudok adni, csak azt mondom, hogy Akkor nem kellett volna még összejönnöd a mostani barátoddal. Hiszen ha szeretted a régit... Ha őszintén szeretted kicsit várnod kellett volna rá, nem pedig egy komoly kapcsolatba belekezdeni:S A véleményem meg az, hogy ha ennyire lázba tud hozni a régi srác, akkor te nem vayg igazán szerelmes a barátodba:S :(
De tanácsot.... hát azt tényleg nem tudok adni, csak te tudsz dönteni ebben az ügyben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!