Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy dilemmában vagyok menjek dugni vagy ne? :D
Figyelt kérdés
nos az a helyzet hogy van egy lány akivel kb 1hónapja beszélek, de még nem is találkoztunk, de nagyon odavagyunk egymásért, csak mindig van valami kifogása a talik előtt..ide megy oda megy, stb. van egy másik aki most áthívott magához hogy korrepetáljam fizikából de ezzel a csajjal már volt ezaz és valami nagyon durván jól kinéző csajt képzeljetek el.. és mivel este mennék hozzá most is biztos lenne, eddig tartottam magam, de már nem bírom így, ki mit csinálna?2012. jún. 5. 15:56
2/20 anonim 

válasza:

Hany evesek vagytok?
Am szerintem ha elmultatok 16 akkor dugd meg ha Ö is akarja. Elvegre a masik csajjal meg nem is talalkoztal elöben. Tehat nem jartok.
3/20 A kérdező kommentje:
ez a lány más mint a többi tényleg és már nagyon kivagyok hogy nem láttam elvileg a héten találkozunk... de így hogy még nem is volt semmi, ez a másik meg áthív magához...hát fa.szom van nekemis, de nem biztos hogy őszintén a szemébe tudnék nézni az elsőnek ezután
2012. jún. 5. 16:01
4/20 anonim 

válasza:

Megér annyit a másik lány (aki valószínűleg odavan érted ezért fél talizni) hogy ne feküdj le ezzel a csajjal csak úgy? Ha nem, akkor menj dugni, viszont lehet, hogy összejössz a másik lánnyal, és emiatt a csaj miatt tönkre is mehet a kapcsolatotok. Ha meg megér annyit, hogy kibírd, akkor nincs miről beszélni :)
5/20 cashy1987 

válasza:

egyszer él az ember ehez hozzá füni nem kell semmit sztem :D
6/20 A kérdező kommentje:
megér ennyit a másik lány, sokkal többet is, csak nemtudom.. már nem az első lenne akit visszautasítottam miatta ő meg még egy talira se szakít rám időt de nagyon imád állítólag...
2012. jún. 5. 16:07
7/20 A kérdező kommentje:
mekkora forma írt valaki hogy ő megdugja helyettem XD
2012. jún. 5. 16:10
8/20 A kérdező kommentje:
na megírtam a csajnak hogy nem megyek át hozzá, jedi vagyok hogy ilyennek ellenállok meg még miknek minden lány örülne ha ilyen pasija lenne :DD
2012. jún. 5. 16:15
9/20 anonim 

válasza:

Nézd!
Én már több mint 3 hónapja levelezek egy csajjal (igaz, nálunk már volt 2 tali is), de ennek ellenére én még mindig nem csábultam el semmilyen másik miatt! Persze ez én vagyok!
Az 1 hónap azért még nem olyan sok, persze csak ha nem napi szinten tartjátok a kapcsolatot!
De én akkor is azt javasolnám, próbáld még kicsit türtőztetni magad, akármennyire is vonzó az a dugás!
Ha szereted, megvárod!
10/20 anonim 

válasza:

Nem ér meg ennyit a másik. Ha eddig átb@szott, ezután is csak játszadozni fog veled. Menj, és tedd, amit megkövetel a férfiak becsülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!