Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a randitól, mert nagyon sovány vagyok. Mit csináljak? Ne menjek el?
Figyelt kérdés
Netem ismerkedtem meg egy helyes pasassal, hétfőn találkozzunk, küldtem magamról 3 képet, de a képekből nem jön le mennyire vékony vagyok.
42 kg és 164cm.
És most nagyon tartok a találkozástól.
2012. jún. 2. 21:04
2/7 anonim válasza:
egyébként ne aggódj, lehet hogy ő nem is magáról küldött képeket, hanem facebook-ról leszedte az egyik ismerőse képeit, és igazából ő egy baltás sorozatgyilkos
3/7 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnél. Imádom a vékony lányokat. Láttam már hozzád hasonló súlyú és magasságú lányt, imádtam, komolyan mondom. :)
5/7 anonim válasza:
nehogy már ezért ne menj el, lehet pont így tetszel neki :)
6/7 Diavolino44 válasza:
Nem az számít! Legyen már egy pici önbizalmad! Ha az összkép rendben van akkor nálam nem számít, hogy ilyen vékony vagy. Inkább vékony legyél mint duci!
Amúgy meg kifogod nőni!
(ha valaki nagyon vékony az általában valamilyen allergia áll a hátterében pl. gluténérzékenység. Érdemes megnézetni ha minden rendben akkor idővel ha akarod hanem jönni fognak a kilók)
7/7 anonim válasza:
Szia! Ismerkedés során nem beszélgettetek a külsőről stb...? mert esetleg dobd fel ezt a témát, vagy kérdezd meg tőle,hány kiló, milyen magas, aztán gondolom utána ő is rákérdez, ha nem, akkor meg te leírod. Ne bonyolítsd ezt ennyire túl, nyugodtan menj el, nem lesz belőle baj, ha megjegyzést tenne véletlenül mégis, akkor elmehet a p.csába. De nehogy átvágd! Érezzétek jól magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!