Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez titeket is eltántorítana egy randitól?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, elhívott randira. Aranyos, helyes fiúnak tűnt, de elmesélt egy-két elég gázos csajos sztorit. Ezek után annyira megundorodtam tőle, hogy nem akarok többet már semmit ettől a sráctól. Például elmesélte, hogy egyik randiról elkísérte a csajt a vonatához, és ott a keletiben félrehúzta, és megujjazta. Egy másik randiját megszopatta a mekiben, úgy, hogy a csaj lemászott az asztal alá, meg ilyenek. Most én vagyok prűd? Úgy érzem, hogy akinek ez bejön, az nem az én szintem. Kár, pedig amúgy aranyosnak tűnt:/ Gáz, hogy ezért nem kell? Ja, és nem csak arról van szó, hogy élt a lehetőséggel, hanem ő beszélte rá a csajokat erre. És nem egy tinisrác, hanem 30+.2012. máj. 6. 15:47
1/12 anonim válasza:
Ezek mikor történtek? Még fiatalabb korában? Azóta nem lett komolyabb? Törvényszerű, hogy veled is ezt csináltatná?
2/12 anonim válasza:
:D beteg az ember... reméljük nem szoptad le ;)
3/12 anonim válasza:
Szerintem többet ne állj vele szóba!
4/12 anonim válasza:
Mindenkinek vannak őrült dolgai, de ezt lehetőleg nem az első randin kell elmesélni. Eleve másokról, exekről nem mesélünk, hacsak nem elkerülhetetlen. Ez a két sztori szerintem is gáz, nekem is elvenné a kedvem, valahogy ilyesmit nem szeretnék megtudni olyanról, akinek mondjuk az első csókját várom.
5/12 A kérdező kommentje:
ezek nem olyan régi sztorik, nem ilyen fiatalság-bolondság kategória.
nem, én nem tettem semmi olyat :) szerintem látta rajtam, hogy nem vagyok olyan kategória. elhívott második randira is, de már félnék is elmenni, hátha tőlem is ezt várná. tőlem nagyon idegen ez a világ :/
2012. máj. 6. 16:09
6/12 anonim válasza:
el ám, a két sztori külön-külön is. Eléggé gáz a pasi, hogy első randin ilyeneket mond. Megkérdeztem volna tőle, hogy akkor most te mire kellesz neki? A csajokról is megvan a véleményem, hogy ebbe belementek. Nem lehet, hogy menőzni akart ezzel?
7/12 anonim válasza:
Első randin ilyen szöveg? Szánalmas egy alak...
8/12 A kérdező kommentje:
még ha menőzni akart, akkor is szánalmas. hát ez meg a másik, hogy alapból minek hoz fel első randin más csajokat? olyan kiábrándító tud lenni...
mindenesetre köszi a válaszokat, megnyugtattatok, hogy nem prűd vagyok, hanem tényleg gáz a srác. azért kár, mert aranyosnak meg jó fejnek tűnt :/
2012. máj. 6. 17:04
9/12 anonim válasza:
muszáj volt neki aranyosnak lenni, különben nem állsz szóba vele, nem?
10/12 A kérdező kommentje:
hát igen, elsőre aranyosnak tűnt, mikor megismerkedtünk. baráti grillezés volt, és az egyik csaj unokatesója. nagyon jól elbeszélgettünk, aztán elkérte a számom, és elhívott randira. sajnos ott már kibújt a szög a zsákból.
2012. máj. 6. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!