Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk/lanyok ti mit csinaltok/m...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk/lanyok ti mit csinaltok/mit vartok el az elso randitol?

Figyelt kérdés
kiváncsi lennék egy randi elvart forgatokonyvere. Tudom hogy igazabol minden randi mas de megis mit vartok el ti fiuk es lanyok az elso randitol? Pl van e szex?vagy elvarod-e a szexet mar az elso alkalommal? Az elso randi mar magaban egy esely? Stb. Koszi
2011. febr. 19. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azt, hogyha vége van, és hazajövök, ne tudjam kiverni a lányt a fejemből, és azt érezzem, hiányzik, minél hamarabb viszont szeretném látni, és nagyon reménykedem benne, h a lány is keresni fog...

19|F

2011. febr. 19. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
szex
2011. febr. 19. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Az első randin azt várnám,hogy tegyen rám valami jó benoymást magáról az illető. Első randin még nem lennék hajlandó összejönni senkivel, 2-on már igen :)

Első randin csak puszi....

2011. febr. 19. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha a szitu adja akkor egy érzéki csok ^^
2011. febr. 19. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem várok el semmit. Első randin egy nagyon szép lányról is kiderülhet, annyira buta, hogy megérinteni sem akarom. Egészen más, hogy mit szeretnék. Azt szeretném, hogy érezzem úgy, ő az igazi és ez kölcsönös legyen. Ebben benne van a szex is, de nem várom el. Hogyan várhatnék el bármit is egy ismeretlentől?
2011. febr. 19. 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:
kölcsönös vonzalmat, intelligens partnert, kézen fogva sétálgatás, puszi/szájrapuszi/csók. első randin nincs szex :D
2011. febr. 19. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy cikis amit mondok de én az első randin még csókot se adnék mert sztem akkor azt hiszik a fiuk hogy könnyen adod magad főleg ha az első randin lefekszel vele.De nem biztos helyzettől függ vagy pasitól!:D
2011. febr. 21. 07:45
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Minimum szopjon le
2011. febr. 21. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagy beszélgetés. Én ilyenkor szoktam felmérni, hogy a másik ember, mint jelenség irritáló vagy vonzó számomra. Amiket és ahogy beszél azzal tudok-e valamennyire azonosulni. Ilyenkor a legfontosabb dolgokat letisztázzuk: pl mik a céljaink, ambícióink az életben, mi ami számunkra teljes kizáró ok, mit várunk egy kapcsolattól. Kis élettörténet, magunkról legfőbb dolgok elmesélése. Ilyesmik.

Nekem ami nagyon fontos, hogy ha tetszem az illetőnek akkor ne 1 hónap múlva legyen a második randi...azzal már nem tudok mit kezdeni.

Meg jó, ha az első randin nem találok kivetni valót a partnerben, mert ha az első időben sem szimpi valami, akkor nem is tudok beleszeretni.

A mostani párommal nagyon jót beszélgettünk, de úgy éreztem a saját mondandója jobban érdekli...ez bántott. De még aznap este hívott és megbeszéltük ezt a félreértést.

Őszinteség!

2011. febr. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!