Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/lanyok ti mit csinaltok/mit vartok el az elso randitol?
Én azt, hogyha vége van, és hazajövök, ne tudjam kiverni a lányt a fejemből, és azt érezzem, hiányzik, minél hamarabb viszont szeretném látni, és nagyon reménykedem benne, h a lány is keresni fog...
19|F
Az első randin azt várnám,hogy tegyen rám valami jó benoymást magáról az illető. Első randin még nem lennék hajlandó összejönni senkivel, 2-on már igen :)
Első randin csak puszi....
Nagy beszélgetés. Én ilyenkor szoktam felmérni, hogy a másik ember, mint jelenség irritáló vagy vonzó számomra. Amiket és ahogy beszél azzal tudok-e valamennyire azonosulni. Ilyenkor a legfontosabb dolgokat letisztázzuk: pl mik a céljaink, ambícióink az életben, mi ami számunkra teljes kizáró ok, mit várunk egy kapcsolattól. Kis élettörténet, magunkról legfőbb dolgok elmesélése. Ilyesmik.
Nekem ami nagyon fontos, hogy ha tetszem az illetőnek akkor ne 1 hónap múlva legyen a második randi...azzal már nem tudok mit kezdeni.
Meg jó, ha az első randin nem találok kivetni valót a partnerben, mert ha az első időben sem szimpi valami, akkor nem is tudok beleszeretni.
A mostani párommal nagyon jót beszélgettünk, de úgy éreztem a saját mondandója jobban érdekli...ez bántott. De még aznap este hívott és megbeszéltük ezt a félreértést.
Őszinteség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!