Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt fürdötök párotokkal, akkor miket csináltok egymással?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 23:18
1/16 szamóca.. válasza:
megmossuk egymás hátát és néha befonja a hajacskáámmm :)
naszerinted mit?:D
3/16 anonim válasza:
ő elsüllyeszti a hajómat, én erre kitekerem a gumikacsája nyakát. Meg fingunk hogy pezsgőfürdőzzünk.
4/16 anonim válasza:
én olyankor általában szülök...
5/16 szamóca.. válasza:
ma 23:22 ez annyira... sztyúis :DD
6/16 twinky válasza:
Tengeralattjarosat:
eloszor kiemelkedik a periszkop a viz felszinere, megkeresi a celpontot, aztan amikor megtalalta, betoltjuk a torpedot kilovonyilasba.
7/16 anonim válasza:
Én viccen kívül szarvacskákat a hajából samponnal. :D Meg szexelünk. :D
8/16 anonim válasza:
Amikor volt (rég) :D, akkor azt "játszottuk" hogy be tusfürdőztük egymást és egymás hátára betünként szavakat írtunk :)).
Jópofa, meg olyan nyugtató érzés is :)
33F
9/16 anonim válasza:
Sírunk szegény Fekete-Afrikaiakon, akiknek nem jut elég víz, és szörnyű bűntudatunk van amiatt, hogy mi olyan vízben ásztatjuk a testünk, amiből mások ihatnának!
(illetve ezt csinálnánk! ha van hölgy, aki szívesen sírna velem egy kád vízben, kérem írjon privit!)
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!