Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran találkoztok a párotokkal, mennyi időt vagytok együtt?
Hét közben 1 napot talizunk délután pár órára, hétvégén szombat estétől együtt vagyunk.
Amikor nem talizunk, akkor msn-en beszélünk, vagy teló, de azért a napi kapcsolat mindenképp megvan!
Én minden nap találkozom vele. Emellett egyszer, kétszer sms vagy telefon. Ha valamilyen okból egy nap nem találkozunk, akkor kb kétszer annyi. Egy éve járunk.
17/F
Én mindig is tudtam sokat beszélni telefonon, a párom nem, max 5 percet.
Általában az szokott lenni, ha egymástól távol vagyunk, hogy hívjuk egymást, s van, mikor napi szinten többször fél órákat vagy többet beszélünk, vagy msn-en órákon át napi szinten, de mivel együtt lakunk, ez miatt ritkán vagyunk ténylegesen külön(max. amikor munka van neki, vagy nem tud haza jönni a munka miatt, vagy a barátaival találkozik...stb, de akkor is telefonon beszélünk, de csak pár percet).
Hát még elég friss a kapcsolatunk,1hónapja vagyunk együtt.
Hétvégén szombaton és vasárnap is találkozunk, hétköznap 2-3szor:)
hetente 1 szer de azis sok
ez jó :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!