Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En. Te mennyi időt töltesz együtt a párodal, milyen sűrűn és hol találkoztok? Főleg azok válaszát várom akinek 2 éves kapcsolata van
Szia!Mi másfél éve vagyunk együtt,és minden nap találkozunk.átjön hozzám,vagy én hozzá,elmegyünk sétálni,nagyon sokat biciklizünk,néha egy-két vacsi...:)
De ne ijedj meg,ha ti nem találkoztok ilyen sűrűn.rengeteg férfi fél az elkötelezettségtől.nálunk is voltak ilyen problémák,ugy 2-3hónapig,de ez is csak egy korszak volt.
jövöhéten 2 éve hogy együtt vagyunk,péntek-szombat mindig nálam alszik,hétközben meg melo után vagy csak feljön 1-2 órára vagy ittalszik,de ez hétközben max 2 alkalom,de van h csak hétvégén találkozunk,pedig nem lakik messze,csak ugy jön ösze.Még nem kocsival járt melozni,és ugy végeztem egyetemen,akkor kimentem elé melohelyre,és lekisértem a buszhoz ami hazavitte.Még 1 évem van egyetemből,utána nem lenne rossz összeköltözni,de amig mind2 félnek nincs önálló keresete,addig nem érdemes.
22/L (24/F)
2 éves kapcsolat...
néha kell egy kis saját tér nyugi, mindketten igy vagyunk vele, általában minden nap találkozunk, kivéve heti egy napot, amikor mindenki intézi a saját dolgait. Suli időben sokszor több nap is kimarad, de olyankor nagyon szoktunk hiányozni egymásnak.
3 eve vagyunk egyutt, egyetmistak vagyunk. szesszioban, stb eleg keveset tudunk talalkozni, heti 1kb. azonkivul atlag 2 hetkoznap plusz hetvegen atlag 2 nap. ha valamenyykink egyedul marad otthon, akkor szinte 102 hetig folyton egyutt vagyunk, de a vegefele kezd faraszto lenni.szeretjuk egymast de minden nap sok lenne talalkozni szerintem. a heti 3-4 az pont jo. telefonon beszelunk minden nap, orakat is akar.
inkabb estefele talalkozunk, es rendszerint nala alszok olyankor.ugyh 1-14 orat vagyunk egyutt, attol fugg.
mit csinalunk? kimegyunk sorozni, teazni haverekkel, uszunk, hodeszkazunk, kirandulunk, kocsikazunk, uldogelunk a parkban vagy 1 havernel ha kimegyunk, ha meg bent ulunk (ujabban eleg bentulosek lettunk:p) akkor legtobbszor csak fekszunk es beszelgetunk, hulyeskedunk, csipkelodunk vagy...... :) ja es alszunk. azt nagyon szeretjuk mind a 2en :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!