Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen óvszert használjak? Nagy dilemmában vagyok jelenleg evvel kapcsolatban.
Figyelt kérdés
A méreteim : 17 cm és 4 cm. Tudnátok segíteni,hogy a megfelelő méretű és minőségű óvszert vásároljam meg ?:)2011. nov. 27. 13:46
1/5 anonim válasza:
Diagnózis:
Feltünési viszketegség, csak szét akarja kürtölni mekkora farka van, mert pinát még sosem szúrt vele.
A jobb illetve bal végtagok nem minösülnek pinának!
2/5 zokniszörny válasza:
Teljesen átlagos a méreted, bármelyik óvszer jó rá... azt ajánlom, hogy kísérletezz, mindenkinek más jön be. Neked kell kitapasztalnod, hogy melyik márka melyik típusa lesz a legjobb neked és a partnerednek. Én személy szerint a Masculant ajánlom, baráti az ára, de szerintem ugyanolyan minőségű, mint drágább testvérei. 3 éve használjuk a párommal, soha nem volt vele gond, és mindkettőnknek kellemes vele a szex.
3/5 anonim válasza:
Átlagos farkad van, így nyugodtan menj be egy átlagos drogériába az átlagos ponlchoz, és vedd meg az átlagos kotont. Durex az elit, Masculan is jó. Tapasztald ki, de nővel!
27F
4/5 anonim válasza:
ekkora pöcc.el nem mindegy mibe priccolsz bele? vagy neked szivárvány színű kellene vagy mi?
5/5 anonim válasza:
lehetőleg olyat amit nem használtak még, és nem is lyukas :D mégis milyet kellene? -_-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!