Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Baj az ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Baj az ha valaki leszarja a világot?

Figyelt kérdés
Én srácból vagyok,és leszarom a világot. Úgy általában mindent,és mindenkit. Leszarom. Nem tehetek róla,ilyen vagyok. Én vállalom magamat. Egyébként egyetlen embert nem szarok,az pedig önmagam. Imádom önmagamat, mindig csak a saját érdekeimet helyezem előtérbe. A többi emberrel nekem semmi bajom sincs,soha nem ártottam senkinek,csak egyszerűen leszartam őket. Nem utálok senkit,csak magamat szeretem nagyon. Most írhatnám,hogy egy kedves rendes fiú vagyok,aki minden lányt megbecsül,és komoly kapcsolatra vágyik..bla bla bla...de ez nem igaz! Én meg hazudni nem fogok,egyetlen jó tulajdonságom,az őszinteség,hogy vállalom magam. Itt vagyok fehéren feketén. Leszarom az embereket,önző vagyok,lusta,egoista. Egyébként remekül megvagyok,mert szerencsés ember vagyok azt csinálok amit csak akarok,jól élek. Nem érdekel semmi,csak önmagam. Szerintetek ez baj?
2012. szept. 18. 12:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Valahogy hányok az ilyen emberektől, az ilyen sz@rháziak miatt tart ott a világ, ahol.
2013. okt. 4. 00:51
 22/22 anonim ***** válasza:
Pacsit! Én most jutottam el erre a szintre és eddig bevált! :D 21/F
2019. febr. 23. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!