Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen világot élünk, vagy én vagyok tévedésben?
Azt veszem észre, hogy még a normális emberek is a bőség zavarában folyamatosan csalják egymást, és utána még teljes őszinteséggel mártírnak meg szenvedő alanynak érzik magukat az általuk kreált műbalhékban, folyamatos a kavarás, és csak ezek körül forog az élet, alig van pár embernek fennköltebb célja.
Talán én vagyok hülyén összerakva, mert nem volt még kapcsolatom, és nem tudom, hogyan működik?
Ez nem csak a párkapcsolatra vetíthető ki.
Sokan vannak akik annyira unatkoznak vagy ösztönösen, gyártják a "műbalhékat".
Nézd, vannak ilyenek is, olyanok is. Meg kell tanulni szelektálni és a szemetet eltávolítani.
22/L
Amíg nem éltél kapcsolatban, nem nagyon ítélhetsz el senkit, bár ettől függetlenül igazad van: undorító állat az ember.
24/N
Te vagy tévedésben. A "normális" emberek NINCSENEK a bőség zavarában, sőt nekik nem szokott összejönni a párkapcsolat. Akik csalják egymást, azok a f@szfejek, meg a rib@ncok. Ezt leszámítva igazad van... Sajnos...
Uff, beszéltem!
manapság az emberek az élvezetre nem a kapcsolatra teszik a hangsulyt legtöbbjük fiatalon vannak együtt és megunják egymást az emberek nem birják ki egymást több évig de vannak akik ebböl tanulnak és szeretnek és nem adják fel és együtt maradnak
by:csuby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!