Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ribancnak lenni? Ugy látszik hogy a mai pasik nem tudják értékelni a normális lányokat. érdekes világot élünk.
Ezeket a kérdéseket szeretem, ezek szerint csak ezen az oldalakon vannak normális pasik és normális nők???
Mert itt mindig ez a kérdés megy hol agy férfi hol egy nő részéről: "hogy nincsenek normális pasik/nők"
:D
Amúgy a válasz a hogyan-ra: öltözz lenge , cuccokba amiből sok minden kilátszik,. kend ki magad ahogy a rübíkk szokták, jöhet a műköröm , aztán menj el egy buliba a haverokkal és gyere össze ott 10 pasival majd menj haza 3 mal és minden nap szedj fel mást úgy hogy a haverok meg az emberiség is lássa.
Kezdj ki foglalt pasikkal,és rondázd le a barátnőjüket,majd próbáld elcsábítani őket.Minden hétvégén bulizz és igyál,és nyomulj rá mindenkire féktelenül,tekintet nélkül a határokra,és más emberekre.
Nem tudom,a rendes példányokat miért nem veszed észre.Talán mindig a legrosszabb típusra buksz,vagy azt fogod ki,de ez még nem jelenti azt,hogy nincsenek normális pasik.
Talán nem a f@szkalap pasik figyelmére kellene pályáznod, hanem a normális, hűséges férfiakéra.
Ha ribanc szeretnél lenni, az elég szomorú, mert ékesen bizonyítja, hogy elkapott a birkaszellem téged is és beállsz a sorba.
Igaz a mondás: Aki korpa közzé keveredik megeszik a disznók.
valahogy én is a komolyabb lányokhoz vonzódom...nem a ribikhez... kifejezetten utálom a ribiket...
22/F
A ribancok k.rvák, csak szebben kifejezve.
Minek akarsz te is beállni közéjük, maradj olyan amilyen vagy, h vkivel összejössz nem azért fog szeretni, mert előtte megbasztak 500-an vagy mert kilátszik a p.nád a ruha alól, hanem mert olyan vagy, amilyen, egyénisegg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!