Miért élünk ilyen világot?
Hülye gondolkodásmód ide vagy oda...
Itt is, és még sok más helyen is lebecsülik a szűz férfit.
Aki nem követi azt a divatot, hogy 15-18 évesen szexeljen nyulak módjára, máris lenézik, semmibe nem veszik.
Szerintem nem a szüzesseg az oka, hogy nincs 20 evesen nöje egy ilyen sracnak, hanem ez az egyik tünet!
Ne keverd a szezont a fazonnal! Nem hinnem, hogy azt keresel, amit egy prosti adhatna neked. Elmelkedj el inkabb azon, hogy egy nö mit kivanhat benned?
Aki így gondolkozik, az valóban magányosan éli le az életét. Szerintem a legtöbb lánnyal szemben nem érne hátrány azért, mert szűz vagy.
DE ha mégis... Mondjad azt a kiszemelt lánynak, hogy NEM vagy szűz! Nincsen ráírva a homlokodra... Ha összejöttök és a szexre kerül sor, mi rossz történhet? Esetleg nem lesz egy hosszú aktus, de a szüzességedet elveszted, és onnantól egyenesbe jön az életed a te elméleted szerint. (ami egy hülyeség)
Simán arról van szó, hogy nem mer sok férfi kezdeményezni, és ahelyett, hogy tenne valamit, inkább elkezd siránkozni. Én annak idején hasonlóan viselkedtem, de megembereltem magam, és a 2. (egyébként gyönyörű) csajjal, akinél próbálkoztam sikerült is, és 1 éve együtt vagyunk. Ha az elsőnél feladtam volna most én is itt picsognék...
#8 vagyok
nem az a lényeg a lányoknak, hogy egy fiú szűz, vagy nem szűz! Leszarják nagy ívben, sőt, némelyik lány még izginek is tartja. Az a lényeg, hogy ne legyél hülye! De ezzel elkéstél, már nem fog változni a gondolkodásod... Rejszolni gondolom szoktál, örülhetsz, már csak félig vagy szűz.
Ez az állítás nem állja meg a helyét az életben.
Barátom 21 éves volt szűz. Tudtam ,hogy szűz, mégis kellett.
Egy haverom az évfolyamból szintén szűz volt. 22 éves. Beleesett egy györörű lányba. Jöttek a jóakarók, hogy soha nem lehet a lány az ővé. De nem foglalkozott vele. És a mai napig együtt van a lánnyal.
A harmadik srácnak csak a történetét ismerem: ő is szűz volt 22 éves. Ő is kinézet magának egy lányt és meg is kapta.
Ezekben a fiúkban az volt a közös, hogy mindegyik magának akart a leginkább megfelelni, nem másokat néztek. Nem zavarta őket a szüzességük.
A saját sikertelenségednek magad vagy az oka. De jobb az urbán csapdába vergődni és mindenféle általános sablonok között élni, mint szembe nézni magaddal, elfogadni és megszeretni magad, és aztán élni úgy mint egy normális mentalitású ember.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!