Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért élünk ilyen világot?

Miért élünk ilyen világot?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy aki férfi létére 20 felett szűz, annak szinte 0% az esélye arra, hogy rendes kapcsolata legyen a nőkkel, és prostizással kell kielégítenie a szexuális igényeit?
2012. febr. 10. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha folyton kidobnak annak 2 oka lehet. Egyik h valami nagyon nincs rendben a saját házad táján (nézz magadba) vagy nem hozzád illő partnereket választasz (ez pedig csak emberismeret kérdése).

Good luck!

2012. febr. 10. 12:21
 12/17 Dögi ***** válasza:
21 évesen volt az első szexuális kapcsolatom. És nem 0 % esélyem volt szóval hülyeség amit ide firkáltál kérdező. 22/F
2012. febr. 10. 12:30
 13/17 anonim válasza:
Egyet kell értsek az előttem hozzászólóval. Ha valóbam ez az indok, amiért nincs kapcsolatod, akkor rosszul gondolkozol. Mert az értelmes nők talán még örülnek is neki, hogy nem jártál 100 nőbe.. és úgy "formálnak" ahogy nekik jó..ez pozitivum. Viszont ha az előttem lévőnek van igaza és ez csak egy indok, akkor el kéne gondolkoznod, h valóban miért nem mersz ismerkedni. Előbb találd meg az okot, ne hazudj magadnak, utána már könnyen jön a megoldás. Mindenkinek megvan a párja.....
2012. febr. 10. 12:36
 14/17 anonim válasza:

Szerintem azért gondolod ezt, mert:

- tapasztalatlan vagy és a nők tesztjein meghasalsz

- vagy csak nem a megfelelő alanyoknál próbálkozol

Egy másik hozzászólásnál már írtam:

Bárhol lehet kapcsolatot kialakítani, ahol vannak csajok. Csak a lehetőségeket kell megragadni! Szerintem több lépés kell ahhoz, hogy megkapd azt, amit akarsz.

A legfontosabb, hogy elszánd magad, hogy igen is mindent megteszel azért, hogy barátnőd legyen!

Először azt javaslom, hogy a csajozás alapjaival légy tisztában (Google-ban csak rá kell keresni, vannak jó összefoglalók, ahogy könyvek is).

Amiket javaslok (alapozásnak):

- Felicity Huffmann, Patricia Wolff - A jó pasi kézikönyve

- Stewart Ferris - Hogyan csípjünk fel csajokat

Miután becsajoztál:

- Mantak Chia, Doug Carlton Abrams - A multiorgazmusos férfi

- Mantak Chia, Maneewan Chia - A multiorgazmusos pár

Miután ezeket elolvastad és jól átgondoltad ki kell menni a terepre (pl.: bevásárlóközpontok). Vagy magad, vagy egy haveroddal, vagy egy PUA-val. Csak hinni kell benne és megkapod azt, amit akarsz :)

Sok sikert!

2012. febr. 10. 12:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Tesztek, remek. Ehhez aztán abszolút nincs türelmem.
2012. febr. 10. 13:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem azért vagy béna, mert szűz vagy, hanem azért vagy szűz, mert béna vagy. Az ok-okozati relációt kéne már helyesen felismerni.
2012. febr. 10. 13:36
 17/17 anonim ***** válasza:
11%
életképtelen szar vagy! ki a szart érdekel? rabolod itten mások idejét! akik azt hiszik, hogy normális párkapcsolati kérdést teszel fel te istenverte barom!
2012. febr. 10. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!