Miért élünk ilyen világot?
Ha folyton kidobnak annak 2 oka lehet. Egyik h valami nagyon nincs rendben a saját házad táján (nézz magadba) vagy nem hozzád illő partnereket választasz (ez pedig csak emberismeret kérdése).
Good luck!
Szerintem azért gondolod ezt, mert:
- tapasztalatlan vagy és a nők tesztjein meghasalsz
- vagy csak nem a megfelelő alanyoknál próbálkozol
Egy másik hozzászólásnál már írtam:
Bárhol lehet kapcsolatot kialakítani, ahol vannak csajok. Csak a lehetőségeket kell megragadni! Szerintem több lépés kell ahhoz, hogy megkapd azt, amit akarsz.
A legfontosabb, hogy elszánd magad, hogy igen is mindent megteszel azért, hogy barátnőd legyen!
Először azt javaslom, hogy a csajozás alapjaival légy tisztában (Google-ban csak rá kell keresni, vannak jó összefoglalók, ahogy könyvek is).
Amiket javaslok (alapozásnak):
- Felicity Huffmann, Patricia Wolff - A jó pasi kézikönyve
- Stewart Ferris - Hogyan csípjünk fel csajokat
Miután becsajoztál:
- Mantak Chia, Doug Carlton Abrams - A multiorgazmusos férfi
- Mantak Chia, Maneewan Chia - A multiorgazmusos pár
Miután ezeket elolvastad és jól átgondoltad ki kell menni a terepre (pl.: bevásárlóközpontok). Vagy magad, vagy egy haveroddal, vagy egy PUA-val. Csak hinni kell benne és megkapod azt, amit akarsz :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!