Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már több mint 1 éve élünk...

Már több mint 1 éve élünk szexuális életet a barátnőmmel de rengetegszer előfordul, hogy mikor be akarom tenni, megreped a "gátja" és nagyon fáj neki ezért sokszor elmegy tőle a hangulata, és nem tudunk szexelni. Valaki tudná hogy mit csináljak? 19/F

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Húh még nem is hallottam ilyet.Szó szerint megreped?Szerintem gyorsan fel kellene keresnie egy nőgyógyászt mert ez egy nem "normális".
2010. nov. 5. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
-egy *bocs
2010. nov. 5. 16:44
 3/7 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy megreped, hogy mikor be akarom tenni ugye feszül neki a bőr és úgy reped meg...
2010. nov. 5. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
aham,értem.Szerintem mindenképp doki.
2010. nov. 5. 17:07
 5/7 anonim válasza:

Nem kell doki...

Én majdnem minden 4.alkalommal megrepedek...

Igen akkor nagyon fáj,és már nincs kedv a folytatáshoz.

De már lassan 2 éve élek nemi életet,és semmi de semmi baj nem volt belőle,ha megreped,ne folytassátok,hanem kenegessétek be...Én Canestennel szoktam és fél nap múlva már nem is fáj,és nem is reped tovább,ha csináljátok...

Sok sikert.

Remélem Tudtam segíteni. 18L

2010. nov. 5. 19:05
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segítséget!!
2010. nov. 6. 10:57
 7/7 csillagg virág válasza:
H erted azt h gatja? Marmint szult es gatsebe volt
2013. jún. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!