Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(lehetőleg azoknak akik reálissan látják a világot. ) akk most ami lényegében én vagyok az teljesen fölösleges?

Figyelt kérdés

évek óta azzal foglalkoztam és arra is neveltek hogy hogy lehetnék a lányokszemében egy ideál...

Most lett barátnőm...de nem értem ezt az egészet..jók a beszélgetések,kedves voltam vele oda figyeltem rá(am lehet beteges de szó szerint vissza tudom idézni bármelyik beszélgetésünket...).

Minden pici részletet észrevettem..

Amikor kellett sütöttem sütit,vettem virágot,csokit (nem egyszerre)...de nem vagyunk boldogok...távkapcsolatban vagyunk de nem olyan hosszú az a táv...

De naponta kb 20 percre jön fel h.beszéljen velem...az is hajnalok hajnalán...:/

de a legfurább az hogy a kapcsolatot szeretné...de úgy kezel mint egy haverját...

19F 18L

2012. aug. 24. 08:52
 1/9 A kérdező kommentje:

A lényeget kihagytam....

Viszont akik körülöttem vannak...mind ilyen diszkó,meg party izék,páwák,pics*k...és nekik sikeresebb a kapcsolatuk...mint nekem!!!

2012. aug. 24. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túlságosan nyalod a seggét. Van olyan csak, aki azt szereti, ha bunkó vele a pasija.
2012. aug. 24. 08:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen,jól látod! Teljesen fölösleges amit csinálsz,hagyd ezt abba gyorsan! A nőknek egy társra van szükségük,akire számíthatnak,akire felnézhetnek,nem pedig egy szolgacsicskára,aki a seggüket nyalja.

Szakíts vele minél előbb,mert ez nem kapcsolat! Csak azért van veled,mert nincs jobb,az első valódi pasival otthagyna,már ha érted mire gondolok. Baleknak tökéletes vagy,és így ha megkérdezik,mondhatja h van barátja,csak az egójának kellesz.

Ja,az meg ,hogy a páwák meg ribancok boldog kapcsolatban élnek tévedés,és baromság. Össze-vissza k*rnak jobbra balra,gusztustalanul öltözködnek,és csak a látszatra adnak,teljes üresség,és szánalomra sem méltó az életük. Nehogy már ez legyen a követendő példa !

Egyszerűen csak annyi a dolgod,hogy légy férfi !

Keress egy normális lányt,aki értékel téged, és tedd boldoggá. Tiszteljen,nézzen rád föl,nyűgözd le! Egyfajta biztonságérzetet érezzen,ha veled van. Legyél titokzatos,vidd el valahová, és legyen valami anyagi fedezeted is.

Amilyen most vagy: Rendes,kedves,ideológiák tévhitén tengődőd lúzer(már bocs) tipikusan az a férfifajta,aki mellett a nő nem lehet boldog,csak szenvedne mellette.

Legyél talpraesett,határozott,erős egyéniség,ha kell legyél gyengéd és megértő,ha kell bátor,vagy féltő,gondoskodó. Lehetőleg vigyed valamire,keress sok pénzt(!!!) És mindez persze semmit sem ér,ha nincs önbizalmad. Bízz magadban, hidd el,hogy ilyen lehetsz,vagy akár ilyen vagy. Ha elégedett vagy önmagaddal az kisugárzik rólad,és a környezeted is eszerint fog megítélni.

Üdv. egy realista.

2012. aug. 24. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat sikerességét nem lehet soha előre megjósolni. Nem függ egyébként attól, hogy ki milyen stílusú vagy milyen életmódot folytat, úgyhogy kár utálkoznod, hogy másnak jobb.

Hogyha az a bajod, hogy hogyan kezel, akkor meg kéne beszélnetek, hogy ki mit vár a másiktól. Van egy nagyon szép mondás erre: Az, hogy valaki nem úgy szeret, ahogy te szeretnéd nem jelenti, hogy nem szeret téged teljes szívéből.

Amúgy meg nem értem, hogy hogy lehet valakit úgy nevelni, hogy a lányok szemében ideál legyen, ilyen nincs. Lehet az is baj (nem tudom, csak találgatok), hogy túlságosan izzadtságszagú a kapcsolatotok, mindig azt szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen és ezért nem látja benned az embert, nem tud hozzád közelebb kerülni. Nem jó, ha valaki azon igyekszik, hogy tökéletes legyen, önmagad kell, hogy legyél, mert az embernek a hibáit is lehet szeretni, sőt attól emberi.

És a személyes kapcsolatot nem lehet interneten való cseverészéssel helyettesíteni. A szerelemben ugyanolyan fontos az is, hogy érezd valakinek a haja, a bőre illatát, lásd, ahogy megjelenik egy apró ránc a szája szélén, amikor mosolyog...stb. A nőknek ez még fontosabb. És ezt nem lehet heti egy vagy két találkozással megélni, csak, ha valakik tényleg együtt vannak.

De tényleg nincs garancia arra, ogy egy kapcsolat mikor lesz jó. Ahhoz kell egy olyan plusz tényező, amin nem tudsz segíteni, az a bizonyos tűz.

2012. aug. 24. 09:19
 5/9 AndreaMariann ***** válasza:

A realista tökéletesen leírta.

Még hozzá tenném,hogy a pávák,p*csák,satöbbik kapcsolata jónak tűnhet,de nem is a megcsaláson van itt a hangsúly,hanem hogy semelyik kapcsolat sem olyan,amilyennek kinéz...lehet,úgy el van b*szva,ahogy csak lehet,te pedig jól működőnek látod.

Ne azt tedd,amiket mondtak neked,hanem amit tenni AKARSZ egy kapcsolatban.Nem is értem,hogyan gondolod,hogy van egy menetrend a kapcsolatokhoz,hogy akkor most a rózsa,most a naplemente,most a gyertyafényes vacsora és kipipálod.

Ilyen férfi igazán nem kéne senkinek,ha meg mégis,akkor jó lesz neked.

Legyél önmagad,közhelyes,igen,de neked még ezt is el kell mondani...

2012. aug. 24. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy felesleges. Barát vagy, ennyi. Sikerült belépned a barátzónába. Az az igazság, hogy felejtsd el azt, hogy arra neveltek, hogy ideál legyél a lányok szemében. Lehet, hogy a szüleid szemében az a viselkedés az ideál, ahogy téged neveltek, de az igazság az, hogy ahányféle nő, annyiféle ideál. Annak felismerése, hogy hogy lehetsz egy nő számára ideál, egy képesség. Amelyre csak úgy tehetsz szert, ha figyeled a körülötted levő nőket. Figyeled mit mondanak, hogy viselkednek, ha fel tudod ismerni a személyiségüket akkor fel kell azt is ismerned, hogy van-e szüksége arra, hogy sütit süss, vagy épp arra van szüksége, hogy te soha ne süss sütit, mert az a nő dolga, süssön ő. A realitásnál maradva, sajnos a lovagok ideje lejárt. Nem győzhet sem a teljesen jófiú, sem a teljesen rossz.

Minden arról szól, hogy ki mennyire ismeri fel a másik nem igényeit.

2012. aug. 24. 09:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát fölösleges nem vagy, mert akkor nem léteznél. De nagyon furcsán látod a világot. Javaslom alakíts ki egy valódi kapcsolatot valakivel és ne bonyolítsd túl a dolgokat. És egy kérdés: neked nem húzza alá a géped a helyesírási hibákat? Ha igen javítsd legközelebb, mert nagyon bántja a szemem.
2012. aug. 24. 09:41
 8/9 A kérdező kommentje:

Oh.köszönöm a válaszokat.:)

majd figyelek...

De am telefonról írom és nem tom mikor hibázok v.mikor nem sry...

2012. aug. 24. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért sikeresebb a hülyék kapcsolata, mert hülyéből mindig több van, könnyebben egymásra találnak, meg aztán jobban meg is értik egymást.

A barátnőd pedig szerintem azért kezel haverként, mert még nem biztos a kapcsolatban. Nem tudom, mióta jártok, de az első hetekben, hónapokban én is mindig inkább haverként kezelem a fiút, nehogy kiöntsem neki a lelkemet, belezúgjak, aztán jól pofára essek. Ha már bízik benned, nem kezel majd haverként.

2012. aug. 24. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!