Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lényegében mi is az a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lényegében mi is az a szerelem?

Figyelt kérdés

Sokan írják,hogy szerelmesek,vagy éppen nem érzik azt.

Miért írják azt,hogy teljesen megbolondul tőle az ember.

Mit kéne érezni?

19 éves fiú volt már kapcsolatom,de én a kötődésen és a szereteten kívül mást nem éreztem.

2012. aug. 10. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:

a szerelem az majdnem mindenki szerint más érzés és majdnem mindenki máshogy fogalmazná meg.

ez egy olyan dolog ami mulandó, és AZ a lényeg, ami utána marad!

h szereted e tiszteled e a párod, fontos e neked, mellette állnál e nem csak ha rossz neki, hanem amikor jó történik akkor együtt nevetsz vele, és hát a hétköznapokban is érdekel, segítesz e neki, meg tudtok e beszélni mindent, ésatöbbi stb stb.

2012. aug. 10. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:

A szerelem szerintem az, amikor mindig ő jár a fejedben, ha épp nem vagy vele. Minden nap minden percében vele szeretnél lenni. Ha beszélsz vele összeszorul a gyomrod, ha megérint beleremegsz, mert annyira jó. A szerelem egy csodálatos érzés, boldogsággal tölt el, hogy van valaki akit ennyire szerethetsz és viszont szeret téged.

Szerintem még nem voltál igazán szerelmes. Én is 19 vagyok, lány és nem túl rég találtam meg a páromat, akit őrülten szeretek, előtte nem éreztem ilyen intenzív szerelmet. Biztos vagyok benne, hogy megtapasztalod majd ezt az érzést te is :)

2012. aug. 10. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Illúzió.
2012. aug. 11. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!