Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért végződik minden szerelem azzal, hogy töröljük egymást facebookról?
csak ezt látom magam körül... törlik, újra ismerősök lesznek... majd végleg törlik. Még féléves, egyéves kapcsolat után is.
Velem is volt hasonló, még a lány keresett a jó öreg iwiw-en, aztán ilyen olyan kifogások miatt nem tudtam leülni vele, hogy többet akarok, elmondtam neten, aztán facebookon jelöltem, nem igazolt vissza, nem válaszolt... ennek már 1 éve
Tudom, elsőre nevettek, hogy jaj megint 14 évesekről van szó - pedig bőven 20 felettiekről beszélek. Tudom, így viccesen hangzik, de miért alakulnak így? Az világos, hogy annyira nincs értelme a kapcsolattartásnak, ha vége, nekem is volt már ilyen, de meg kell végleg haragudni a másikra? Vagy mi?
Az emberi butaság határtalan.
Mondjuk ha nagyon gusztustalan volt a szakítás (nagy haraggal váltak el, volt megcsalás, stb.), akkor valahol érthető, de amúgy nem.
Bár alapból hülyeségnek tartom, ha valaki facebook-on éli a kapcsolatát, az olyan komolytalan.
Nekem is van egyetemista ismerősöm, aki csak azóta, mióta az ismerősöm lett, már több mint tízszer (!) szakított ugyanazzal a lánnyal. Kb. hetente látom, hogy most épp egyedülálló lett, aztán meg hopp, újra kapcsolatban vannak...És mindig újra gratulálnak (!!!) nekik. Ráadásul egyszer valaki alá kommentelt, amiből kiderült, hogy ez már nagyon régóta tart...Azóta már tiltottam a frissítéseit, mert nem akarok naprakész lenni mások magánéletét illetően.
óh, hát facebook, nem kell azzal foglalkozni! :D
az én ismerőseim is állandóan törlik egymást, újra felveszik egymást, tiltják egymást, tiszta vicc az egész :D de nem csak szerelmi okokból teszik ezeket :)
Nem egyértelmű?
Azért mert komolytalan,éretlen az emberek 80%-a 20 év fölött is.A másik pedig hogy valójában nem is volt valódi érzelmekkel tarkított kapcsolat,ha én szeretek egy embert akkor nem interneten tartom vele a kapcsolatot KIZÁRÓLAG.
Ha viszont különösebben nem hat meg a személy akkor törlöm meg hamar elfelejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!