Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fölösleges dolgon idegesítem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fölösleges dolgon idegesítem magam?

Figyelt kérdés

Több, mint két éve vagyunk együtt a barátommal. Érzem, hogy szeret, puszilgat, minden nap akár többször is felhív, smsezünk, ha éppen dolgozik és ráér. A kollégái is tudják, hogy milyen jól elvagyunk, van, hogy dicsekedik nekik velem. Egy dolog zavar: régen elég gyakran mondta, hogy szeret, hetente/két hetente. Ami kb egy éve megváltozott, egyre ritkábban kezdte mondani. Most kezdett el idegesíteni igazából, mert már lassan három hónapja mondta utoljára:( Én mondtam neki azóta párszor, amire ő is mondta, de még is más, ha magától mondja, nem?

Néha azért jól esik hallani is, nem csak érezni a dolgokat, meg régen sok aranyos sms-t írt, hogy milyen fontos vagyok neki, mára már ez is megszűnt, néha írja, hogy ha ott lennék megölelgetne meg ilyesmi.

Mi lehet az oka szerintetek, hogy nem mondja? Megbeszéljem vele, vagy így inkább felesleges felhozni neki? Ti milyen gyakran mondjátok egymásnak?

20L

2012. jún. 19. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egyszerűen természetesnek veszi, hogy érzed azt, hogy szeret. Mondd meg neki, hogy neked néha jobban esne, ha hallanád is, biztos megérti :)
2012. jún. 19. 13:39
 2/9 anonim ***** válasza:

amíg érezteti veled, szerintem nincs gond. ha beszélsz vele, és ezentúl többet mondja az kicsit olyan megjátszott lenne. :/

mi naponta vagy 100x mondjuk egymásnak, de még egy éve sem vagyunk együtt

2012. jún. 19. 13:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ezen idegeskedni. Mi a párommal hetente egyszer mondjuk ki egymásnak. Minden pénteken. Ezt is be kellett tervezni. Mert eléggé elfoglalt más egyéb dolgokkal a barátnőm.
2012. jún. 19. 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzá kell fűzzek, hogy éljenek a közhelyek! Magyország a klisé! Ne szabad általánosítani egyébként.
2012. jún. 19. 13:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen egyébként azért írtam ki ide először, mert ha szólnék neki és utána mondaná gyakrabban, az olyan lenne, mintha csak azért mondaná, mert én szóltam:/ Akkor szerintem hagyom, én is úgy vagyok vele alapból, hogy amíg érezteti nincs gond:) Csak három hónap kicsit soknak tűnik/tűnt:/:)

2012. jún. 19. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Tényleg igazat szólt egy régi ismerősöm. Ha egy nőnek nincs problémája, hát gyárt magának egyet!
2012. jún. 19. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem csak a nők kedvesem. A pasik is.
2012. jún. 19. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Telik az idő, nem lehet örökké turbékolni :D
2012. jún. 19. 13:46
 9/9 A kérdező kommentje:
igen tudom:D egyébként nem szoktam problémázni:) csak ez fura egy kicsit nekem, ahhoz képest, hogy régen milyen gyakran mondtuk egymásnak, de így akkor meg is nyugodtam:)
2012. jún. 19. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!