Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek idegesítem ezt a fiút?
Van egy fiú, ő 14 éves, én pedig 12. Nagyon tetszik nekem és már tanév elejétől mindig bámulom :S Szerintem kiboríthatom őt. Pedig nem akarok annyira feltűnő lenni.
Mikor bemegyünk a suliba, akkor is mindig mögötte megyek.
Onnan gondolom, hogy idegesítem, hogy mindig rám néz több másodpercig, mint aki azt figyeli, hogy miért bámulom.
Nagyon kellemetlen ez nekem.
Szerintetek?
Még gyerek és nincs abban semmi rossz, ha bámulod...
Barátkozz vele össze!:)
Nem hiszem, hogy tetszem neki...
Ő nagyon "menő".
Én is voltam így :D
bár én ak 15 voltam kb xD ő meg 18 :D
őt nem idegesítette a dolog annyira csak ak ha volt vele valaki egyébként mindíg kedves volt mert kinyitotta előttem az ajtót meg minden :D
szal szerintem őt se zavarja :)
19:13
A menőt nem úgy értem, hogy nagyképű, beképzelt, hanem csak úgy, hogy mindenki tudja, hogy ki ő. De egyébként szerény és rendes.
19:14
Én is így vagyok, bátyám osztálytársa és haverja. Lehet, hogy azért nem beszélget velem, mert ciki lenne neki a haverja húgával jóban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!